Kategoriler
Proje Haberleri

Skylit Villa’s Düzce lansmana özel fırsatlarla satışta

Düzce İli, Merkez İlçesi, Körpeşler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje BW Ulusoy İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje denize sıfır ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Skylit Villa’s Düzce konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Düzce konut projesi Körpeşler Mahallesi’nde yer alan 8 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 24 adet villadan meydana gelmektedir. Projedeki tüm villa içleri vestiyer, giyinme odası, kiler, şömine, çamaşır odası gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda villalarda ebeveyn banyosu, klima, teras, barbekü, görüntülü diafon, jakuzi, ankastre set gibi olanaklar da yer almaktadır.

Villaların yer aldığı site içerisinde kamera sistemi, otopark, güvenlik, hamam, su deposu gibi olanaklara sahiptir. Skylit Villa’s Düzce konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 200 metrekare alana sahiptir.

Skylit Villa’s Düzce fiyatları ne kadar?

Düzce Merkez konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda projede villalar konut kredisine uygun olup takas kabul edilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, şehir merkezine 15 dakikalık mesafede Körpeşler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda doğaya hakim, asla kapanmayacak bir bölgede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0380 512 14 11 ve 0532 578 22 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version