Kategoriler
Proje Haberleri

Smart Life Bolu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Smart Life Bolu şehrinde yükselen en yeni konutlar arasındadır. Has Dekorasyon Pazarlama Ticaret A.Ş’ye ait olan bu projenin daire seçeneği 3 + 1’dir. Site alanında bulunan bu daireler, ebeveyn banyosuna ve çift balkona sahiptir. Balkonlardan büyük olanı 17 m2, küçük olanı 3.7 m2 ölçüsündedir. Sayısı 156 olan bu dairelerin her biri için kapalı garaj imkanı da mevcuttur. Ayrıca banyo hitonları, duşakabin, laminant zemin, parke zemin ve çelik kapı ise oldukça kalitelidir.

Bu daireler, yangın alarmına ve hırsız alarmına da sahiptir. Bununla birlikte güvenlik personeli tarafından korunan site alanı yeterince güvenlidir. Akıllı ev sistemlerine uyumlu olarak inşa edilen bu konutlar, sosyal özellikler açısından da donanımlıdır. Örneğin koşu parkuru ve basketbol sahası bu özelliklerden bazılarıdır. Smart Life Bolu şehrinin merkezinde yer almasından dolayı ise güzel bir konuma sahiptir. Site alanı ile pek çok hastane, okul, park ve cami kısa mesafede bulunur.

Bolu satılık daire fiyatlarına göre uygun kabul edilebilecek olan fiyatlar ise şöyledir:

Brüt büyüklüğü 185 m2, net büyüklüğü 141 m2 olan,

  • 1. kat daireleri: 425.000 TL
  • 2. kat daireleri: 475.000 TL
  • 3. kat daireleri: 575.000 TL’dir.

Bu fiyatlar yaklaşık değerler olmakla birlikte, daha detaylı bilgi için satış temsilcisine ulaşmak gerekir.

Smart Life Bolu konutları nerededir?

Bu proje, Bolu’nun merkezindeki en işlek mahallelerden olan Aktaş’tadır. Toplamda 156 daire ile 3 işyerini kapsayan proje alanı, Gölcük Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Ayrıca Bolu Spor Lisesi’nin çok yakınında yer alan bu daireler, Bolu Atatürk Anadolu Lisesi ve Aktaş Anaokulu’na da yakın mesafededir. Bununla birlikte Semerkant Aile Sağlığı Merkezi’nin yanı sıra İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne buradan kısa sürede ulaşmak da mümkündür. Proje alanına en yakın olan ibadethane ise Aşağıçıkınlar Camii’dir.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için ne yapılmalıdır?

Smart Life Bolu satılık daire fiyatları ya da projeyle alakalı diğer konulara dair detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için şu iki numara ulaşılabilirdir:

  • 0 (312) 351 42 42
  • 0 (542) 414 06 14