Kategoriler
Proje Haberleri

Smyrna Hills satışları devam ediyor

Smyrna Hills projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İzdea Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 360 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Dairelerde görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, sauna, çocuk oyun parkı, fitness center, açık yüzme havuzu ve TV salonu gibi zengin sosyal donatılara sahiptir. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar ısıtma sistemi olarak doğalgaz ile yerden ısıtma sistemine sahiptir. Android ve iOS uyumlu akıllı ev sistemi özelliği bulunmaktadır. Mutfak içerisinde bulaşık makinesi, ankastre ocak, ankastre fırın ve davlumbaz bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde seramik zemin uygulanmaktadır. Her daireye özel kiler alanı bulunmaktadır. Çamaşır kurutma makinesi, gömme dolap, klima, panjur, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Smyrna Hills konumu hakkında

Proje, İzmir’in Narlıdere İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar 110 metrekarelik deniz ve orman manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs durakları da yakın mesafede yer almaktadır.

Smyrna Hills fiyatları ne kadardır?

Smyrna Hills projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.695.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.260.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 360 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.995.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (545) 975 44 79 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version