Kategoriler
Proje Haberleri

So Çayyolu banka kredisine uygun

So Yapı firmasının imzası ile So Çayyolu projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ankara şehrinin yükselmekte olan Çayyolu ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile göz dolduran proje bünyesinde daire, ofis ve dükkanlara yer veriyor. Bu sayede geniş bir alıcı kitlesine sahip olan söz konusu proje birçok açıdan bulunduğu bölgede dikkat çekiyor.

Yüksek bir mimari anlayış benimseyen proje otuz altı katlı olacak şekilde tasarlandı. Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor. So Çayyolu projesi bünyesinde 200 adet konuta yer veriyor. Proje kapsamında dört adet ofis, sekiz adet de mağaza inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı şekilde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de farklılık gösteriyor. So Çayyolu projesindeki konutlar 2+1 ve 2+1 dubleks olarak inşa ediliyor. Projede bulunan 2+1 konutlar 104 metrekare, 107,3 ve 109 metrekare olarak inşa ediliyor. Projedeki 2+1 dublekslerin büyüklükleri ise 120,5 metrekare ile 122,8 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları peşin ödemelerde 525 bin TL’den başlıyor. So Çayyolu projesindeki konutlar banka kredisine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Söz konusu olan konutların alıcısına yüzde 30 oranında prim kazandırması bekleniyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Bahsi geçen So Çayyolu projesi Çayyolu Mahallesi, 2677. caddede yer alıyor. Konumu itibariyle dikkat çeken proje Güven Hastanesi’ne 1,9 kilometre, Hacettepe Üniversitesi’ne 3,3 kilometre, Bilkent Üniversitesi’ne 4 kilometre, Başkent Üniversitesi’ne 3,5 kilometre, Yaşamkent’e 3,7 kilometre, Park Caddesi’ne 1,5 kilometre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne 6 kilometre mesafede yükseliyor.

Konutların 2019 Eylül’de teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0312 223 76 76