Kategoriler
Proje Haberleri

So Çayyolu projesi banka kredisine uygun

Ankara’nın Çayyolu ilçesinde, So Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen So Çayyolu konut projesi, toplam 200 daireden meydana geliyor. Projede ayrıca 4 adet ofis ve 8 adet mağaza da bulunuyor.

Projede 2+1 tipte ve 2+1 dubleks tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 2+1 tipteki daireler 104, 107,3 ve 109 metrekare, 2+1 dubleks daireler ise 120,5 ila 122,8 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 75’i sahiplerine teslim edildi.

So Çayyolu projesi fiyat bilgisi

Projedeki 2+1 tipteki daireler 525 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

So Çayyolu projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede açılır-kapanır yüzme havuzu, sauna, standart özellik kafe, standart özellik restoran, lüks özellik sinema, standart özellik güvenlik, standart özellik kameralı güvenlik, standart özellik açık otopark, lüks özellik kapalı otopark, standart özellik yürüyüş parkuru ve standart özellik bilardo yer alıyor. Hidroforlu ve jeneratörlü projede asansör de bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Projede ebeveyn banyosu ve balkon yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Projenin 2 bin metrekaresi yeşil alana ayrıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Eskişehir Yolu ile İncek Bulvarı’nı birleştiren konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Konut projesi; Güven Hastanesi’ne 1,9 kilometre, Hacettepe Üniversitesi’ne 3,3 kilometre, Bilkent Üniversitesi’ne 4 kilometre, Başkent Üniversitesi’ne 3,5 kilometre, Yaşamkent’e 3,7 kilometre, Park Caddesi’ne 1,5 kilometre ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne ise 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

So Çayyolu konut projesi, Çayyolu Mah. 2677. Cadde Çayyolu/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0312 223 76 76 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.