Kategoriler
Proje Haberleri

Sofa Vadi Doğa Evleri Yenişehir’de yükseliyor

Sofa Vadi Doğa Evleri modern tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Yenişehir İlçesinde yükselen Peko Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutları tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Yenişehir İlçesi Kurtuluş Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Bursa konut projesi modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içleri vestiyer, ebeveyn banyosu, ısıcam, görüntülü diafon, set üstü ocak gibi olanaklara sahiptir.

Site içerisinde kapalı garaj, otopark, yangın merdiveni gibi donanımlar yer almaktadır. Aynı zamanda Sofa Vadi 2 blok 24 daire, Sofa Doğa 2 blok 24 daire olmak üzere projede toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Proje kapsamında tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 tip daireler olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler brüt 162 metrekare alana sahiptir.

Sofa Vadi Doğa Evleri nerede?

Bursa konut projesi, Yenişehir’de Kurtuluş Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Bunların yanı sıra eczane, sağlık ocağı, market, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Sofa Vadi Doğa Evleri fiyatları ne kadar?

Daireler lansman fiyatları ile satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 162 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 585 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 443 37 47 ve 0532 236 57 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…