Kategoriler
Proje Haberleri

Söğütönü Panorama Evleri satışa sunuldu

As Barış İnşaat firması tarafından Eskişehir İli, tepebaşı İlçesi, Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde inşa edilen Söğütönü Panorama Evleri projesinde daire satışlarına başlandı. Projede kaç tip konut var? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

  1. Sokak üzerindeki arazi alanı üzerinde yer alan projedeki 5 adet konut bloğundan toplam 30 adet daire mevcuttur. Şimdide projenin genel özelliklerinden bahsedelim.

Proje özellikleri neler?

5 konut blok ve 30 adet dairenin yer aldığı Tepebaşı konut projesindeki dairelerin tamamı 3+1 tip evlerden meydana geliyor. Konut projesinde mevcut olan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 152 metrekare büyüklüğündedir.

Projede güvenlik, asansörlü konut blokları, otopark,  kapalı garaj, ısı yalıtımı yer alıyor. Bunların dışında ayrıca kamera sistemi, ses yalıtımı, çocuk oyun parkı, kablo tv gibi alanlar da yer alıyor.

Projede daire özellikleri neler?

Dairelerde ise akıllı ev sistemi, ankastre fırın, hilton lavabo, duşakabin, giyinme odası, intercom sistemi mevcuttur. Dairlerde bu özelliklerin dışında ebeveyn banyosu, fiber internet, görüntülü diafon, ankastre mutfak, set üstü ocak, vestiyer, fırın gibi özellikler de mevcuttur.

Proje 1507, 1508, 1509 ve 1510. sokakların kesiştiği alan üzerinde inşa ediliyor. Konut projesinde bodrum kat + zemin kat + 3 normal katlı 5 konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki konut bloklarının bodrum katında  kapalı otopark alanı mevcuttur.

Söğütönü Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Söğütönü Panorama Evleri projesinde yer alan 3+1 tip daireler brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip. 3+1 tip daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik göstermektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Bursa Eskişehir Otoyolu’na ve Söğüt Uludere yoluna yakın bir mesafesinde bulunuyor. İnşaat Aşağı Söğütönü Mahallesi, 1507. Sokak, Tepebaşı / Eskişehir adresinde yer alıyor.

Detaylı bilgi almak için projenin web sitesini ziyaret edebilir veya 0222 250 44 40 iletişim numarasından firmaya ulaşabilirsiniz.

Proje Künyesi

Proje adresi: Aşağı Söğütönü Mahallesi, 1507. Sokak, Tepebaşı / Eskişehir
Konut tipi : Daire
Konut tipleri : 3+1
Daire büyüklükleri : 152 metrekare
Ev sayısı : 30
Fiyat aralığı : 850.000 TL
Teslim tarihi: –
Tel: 0222 250 44 40

Diğer proje haberleri için tıklayınız