Kategoriler
Proje Haberleri

Soho Atakum satışları devam ediyor

Samsun Atakum konut projesi Kazanç Grup Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Samsun İli, Atakum İlçesi, Küçükkolpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Soho Atakum konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Atakum İlçesi, Küçükkolpınar Mahallesi’nde yer alan üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Atakum konut projesinde her daireye ait 2 araçlık kapalı otopark yer almaktadır. Daire içlerinde yerden ısıtma sistemleri kullanılmış olup daireler görüntülü ve sesli akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bunların yanı sıra her odada konfor ve rahatlık sunan kat süpürgesi de sahip olunan özelliklerdendir. Projenin yer aldığı site içerisinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, basketbol ve tenis sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda misafir otoparkı, 7/24 güvenlik ve kamera sistemleri de sitenin sahip olduğu olanaklardadır. Tüm ortak alanların elektrik gereksinimini karşılayacak çatı güneş panelleri, her daireye ait otopark katında ardiye odaları da proje de yer almaktadır.

13 katlı bloktan meydana gelen Soho Atakum konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesindeki bu daireler 4+1 olarak ayrılmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Soho Atakum Konutları Fiyatları Ne Kadar?

Samsun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut satışlarına devam edilmektedir.

250 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlayarak 2 milyon 300 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Proje Nerede Yer Almaktadır?

Konut projesi, Samsun’un en çok tercih edilen bölgesi Atakum’da yer almaktadır. Atakum’un merkezinde deniz manzarası ile ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda bulunduğu konum itibariyle önü kapanmayacak bir konumdadır. Projenin şehir merkezine yakın olmasıyla da yatırım amaçlı daireler kullanılabilmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0530 771 50 07” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…