Kategoriler
Proje Haberleri

Sokak Urla Konut Fiyatları

Sabancı İnşaatın ortaya koyduğu proje egenin izlerini her anlamıyla taşıyor. İzmir’in en güzel yerlerinden biri olan Urla’da Sabancı İnşaatın başlatmış olduğu “Sokak Urla Konut Projesi” hemen teslim ile sizlere sadece eşyalarınızı taşımak kalıyor.

Büyük metropollerin kargaşasından sıyrılmak ve huzur dolu bir hayat sürmek isteyenler için projede 20 adet villa bulunmaktadır. Bunların 10 tanesi ikiz villalar olarak projeye dahil edilmiştir. Tamamen size ait yemyeşil bahçelerde, Urla’nın doğal havası ile güzel komşulukların sürmek isteyen alıcılar ellerini hızlı tutmalı. Yüzde 60 oranında satış sağlanan projede, yüzde 40’lık kesime hemen, sizlerde dahil olun.

EŞSİZ BİR YAŞAMIN İZLERİ

Özel tasarım bir peyzajın, yemyeşil ve tamamen sizin tasarımlarınızla hayat bulacak bir bahçesi ve tarihi Urla mimarisinin modernizm ile harmanlanmış cumbalı villalar ev sahiplerini bekliyor. Dubleks şeklinde ve sadece 3+1 olarak iki tip tasarım yapılmış projede, isteğe ve bütçeye uygun herkese kapısı açıktır.

Tercihe göre olan villalar brüt 125 metrekare, net 110 metrekaredir. Dubleks villalar, zemin katta 1 yatak odasıyla sizi karşılıyor ve üst katta iki yatak odası ile tasarımını bitiriyor. Diğer tip villalarda ise 3 yatak odası birden birinci kattadır.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

3+1 Daireler 1.350.00 ila 1.350.00 TL arasında değişmez fiyat aralığına sahiptir. Proje Vakıf Bank ile desteklenmekte olup alıcılar için 0.98 faiz ile avantaj sağlanmakta.

PROJE ÖZELLİKLERİ

Açık otoparkı, çocuklarınızın rahatlıkla bahçelerde dolaşabileceği ve sürekli denetim halindeki güvenlikler hazırda bulunuyor. Su deposuna sahip villalarda iç özellik olarak; ankastre beyaz eşya, yaz kış demeden evinizi süsleyen şöminesi, gözlerden uzak ebeveyn banyosu ve kendine ait verandaya sahiptir.

Urla Bağ Yolu üzerinde yer alan villalar, Demircili ve Yağcılar köy güzargahı üzerine konumlandırılmıştır. Merkeze sadece 5 dakikalık mesafe bulunuyor. Modern Rum mimarisi, yüksek Urla taş bahçe duvarları ve ahşap cumbaları ile görsel bir şölen olarak tasarlanmıştır. Villaların ısıtma sistemi yerden olup, yazın soğutma sistemi için multi klima şeklinde planlanması yapılmıştır.

HEMEN TESLİM İLE ANAHTARINIZI ALIN

İletişim Bilgileri:

İl/İlçe: İzmir-Urla

Adres: Kuşçular Mah. 8044 Sok. Urla/İzmir

Telefon: 0232 747 35 74- 0532 643 73 70