Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Sokak Urla’da yüzde 0,79 oranlı ödeme

Kuşçular Köyü’ne inşa edilen Sokak Urla projesinde, tarihi ve modern konseptin harmanlanmasıyla inşa edilmiş yapılar bulunuyor. Projedeki 20 adet villa, Urla’nın tarihi yapılarından esinlenerek inşa edildi. Örme taş duvar ve ahşap malzemelere sahip her yapı, cumbalı olarak inşa edildi. Site alanı Arnavut kaldırımlarıyla donatıldı.

Sahile, ormana, tarihi mekânlara yakın mesafelerde konumlandırılan projede; hobi bahçeleri yer alıyor.

Her konutun özel bir bahçesi bulunduğu proje, bağ yolu üzerinde inşa edildi. Havası temiz ve sakin bir konumda yer alan projede parti gibi etkinliklere de yer veriliyor. Çeşitli parkurlar üzerinde yer alan yürüyüş ve bisiklet yollarının bulunduğu projedeki villaların teslimi hemen yapılıyor.

Eğitim ve sağlık merkezlerine yakın mesafelerde bulunan projedeki konutlar 1 milyon 350 bin liradan satılıyor. Banka kredisiyle ödeme seçeneği gidildiğinde yüzde 0,79 oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Projedeki aralıksız olarak çalışan kameraların yanı sıra her villada alarm sistemi bulunuyor.

Sokak Urla‘da konut seçenekleri

İzmir’in Urla ilçesindeki 6 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunan Sokak Urla projesindeki villalarda yerden ısıtma sistemi bulunuyor. Villalardaki soğutma işlemi multi tip klimalarla sağlanıyor. Bu klimaların dış ünitesi, yapının cephesine monte edilmediği için villalara estetik bir zarar vermiyor.

Sabancı İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki villaların salonunda şömine yer alıyor. Rum evlerinin tarzını barındıran villaların bahçesinde otomatik bahçe ve çim sulama sistemi bulunuyor. Mutfağında üçlü ankastre setiyle teslim edilen konutların bahçe duvarları ve villaların zemin katı, Urla taşıyla inşa edildi. 

Kuşçular Mahallesi’ne inşa edilen Sokak Urla projesindeki konutlar 3 oda ve 1 salonlu olmak üzere iki tipte tasarlandı. Her iki tipin büyüklük ölçüleri 125 metrekareyken konut tiplerinin birindeki zemin katında bir adet yatak odası bulunurken birinci katında iki adet yatak odası yer alıyor. Diğer villa tipinde ise üç yatak odası da zemin katında bulunuyor.