Kategoriler
Proje Haberleri

Solak Hüseyin Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta

Konut projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Yeni Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Didim konut projesi Kösem Yapı ve Özalp Yapı ortaklığı tarafından kurulan Rian Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Solak Hüseyin Konutları projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Didim konut projesi Yeni Mahalle, Pınar Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerindeki konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Yatay mimaride tasarlanan konut projesi 4 katlı 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca 4 konut bloğunda ise toplam 56 adet daire yer almaktadır. Projede dairelerin dışında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır.

Didim konut projesinde üç farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan konut projesinde ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Proje STA Mimarlık Tasarım firması tarafından tasarlanmıştır.

Solak Hüseyin Konutları fiyatları ne kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları henüz belli değildir. Konut fiyatları belli olduğunda fiyat bilgileri sitemizde yer alacaktır.

Proje nere yer alıyor?

Solak Hüseyin Konutları konut projesi Yeni Mahallesi, Pınar Caddesi, Didim / Aydın adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 625 17 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…