Kategoriler
Proje Haberleri

Solmaz Serenity Villaları satışları devam ediyor

Solmaz Serenity Villaları projesi oldukça ilgi çeken bir projedir. Solmaz Gurup İnşaat tarafından yapılandırılan bu proje geniş ve konforlu odalara sahiptir. Proje Muğla İli, Milas İlçesi, Boğaziçi Mahallesi’nde yer almaktadır. Konumu, fiyatı ve özellikleri bakımından dikkat çeken bu villalar incelenebilir ve ilan kapsamında bilgi alınabilmektedir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sizlerin ihtiyaç duyduğu özellikler kapsamında bu proje geliştirilmiştir. Çeşit çeşit özellikleri, geniş alanları ve muhteşem konumuyla sizlere sunduğu bu evleri değerlendirmeniz mümkündür. Odaları geniş ve ferah olmak üzere dizayn edilmiştir. Bu proje kapsamında otopark bulunmaktadır. Mutfağın geniş ve konforlu olması da dikkat çeken özelliklerindendir. Sizler bu şekilde konut hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Seramik zemini ve şık tasarımıyla sizlere modern bir görüntü sunmaktadır. Aynı zamanda terası da mevcuttur. Ayrıca ısıtma sistemi olarak ise yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Bu şekilde evin genel özelliklerinden bahsetmek mümkündür.

Solmaz Serenity Villaları konumu ve fiyat bilgisi

Bu evlerin konumu alıcıya oldukça kolaylık sağlamaktadır. Bu site yürüme mesafesi olarak birçok yere ulaşım sağlamaktadır. Şehir merkezine oldukça yakın olan bu evlerde ihtiyaçlarınızı kolay bir biçimde karşılayabilirsiniz. Bu şekilde sizler yürüme mesafesinde bu yerlere ulaşmanız mümkündür. Süpermarketin hemen yanında olan bu ev sizlere avantaj sağlamaktadır. Ayrıca ulaşım olarak dolmuş ve minibüs oldukça yakındır. Konum imkanının oldukça iyi olması ilgi çeken özelliklerinden biridir.

Brüt 300 metrekare, net 220 metrekare büyüklüğe sahip 6+2 tip evlerin fiyatları 7 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda sizler daha fazla detaylı bilgi alarak bu konu hakkında net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu şekilde Solmaz Serenity Villaları projesinin genel özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bu projedeki villalardan birini değerlendirmek istiyorsanız daha fazla bilgi almanız mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 248 04 35 numaralı telefonu adresini ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

 

Exit mobile version