Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Solo Levent’te satışlar devam ediyor

Arven Yapı ve KSK Yapı ortaklığpı tarafından İstanbul İli, Avrupa Yakası, Kağıthane İlçesi, Yeşilce Mahallesi’nde hayata geçirilen Solo Levent projesinde çalışmalar devam ediyor.

Levent’te Büyükdere Caddesi’ne yakın bir alanda yer alan arsa üzerinde gerçekleştirilen Solo Levent projesinde tek blokta toplam 111 adet daire yer almaktadır.

Bölgede yer alan Sapphire AVM, Özdilek AVM, Kanyon AVM, Metrocity AVM, Astoria AVM, Zorlu Center gibi bir çok alışveriş merkezine yakın bir konumda yer alan Solo Levent Evleri projesi 14 katlı olarak projelendirildi.

Sanayi Metro durağına 3 dakika, Galatasaray Türk Telekom Stadı’na ise 7 dakika mesafede yürüme mesafesinde bulunan Solo Levent Konutları projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde daire seçeneklerine yer veriliyor. 2 tip 1+1 ve tek tip 2+1 dairelerin yer aldığı projedeki dairelerin alanları ise 62.5 metrekare ile 115 metrekare arasında değişmektedir.

Solo Levent fiyatları ne kadar?

2020 yılı Temmuz ay gibi tamamlanması ve konut sahiplerine teslim edilmesi beklenen Solo Levent projesinde satılık daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor.

Tel: 0126 370 00 38