Kategoriler
Proje Haberleri

Solo Palas Çanakkale satışları devam ediyor

Solo Palas Çanakkale geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Erdemir İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Ayrıca sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Konut projesi 1.009 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İnşaat durumu devam eden bu proje 2021 yılının sonlarına doğru bitirileceği hedeflenmektedir. Geniş ve ferah alanlarıyla bu proje dikkat çekmektedir. Sizler de bu projede yer alan evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah alanlar sunmaktadır. 1+1 tipinde olan evler 51 metrekare olduğu belirtilmiştir. Aynı zamanda 3+1 olan daireler 119 metrekare olduğu da söylenmektedir. Her evin kendine göre bir genişliği ve fiyatı bulunmaktadır. Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Bu evler 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir. Bu evler ofis- daire biçiminde tasarlanmaktadır. Ayrıca geniş mutfağa sahip bu evlerin mutfağında ankastre ocak, davlumbaz ve tezgâh altı buzdolabı bulunmaktadır. Sizlerde bu geniş odalardan ve mutfaklardan yararlanmak için evi inceleyebilirsiniz.

Solo Palas Çanakkale konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler Konumundan dolayı da bu projedeki evlerde yaşayan kişilere oldukça fazla kolaylık sağlar. Ulaşım olanakları da oldukça fazladır. Depreme dayanıklı ve zemin etüdü yapılmış bu evler konumu nedeni ile bir avantaj saplamaktadır. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Solo Palas Çanakkale fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu projedeki evler daha bitmediği için herhangi bir fiyat belirleme işlemi de gerçekleşmemiştir. Projenin 2021 yılı sonlarına doğru tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version