Kategoriler
Dekorasyon

Somfy motorlu pergola ile her mekanda dört mevsim yaşanıyor

Sistem restoran, kafe ve otel gibi işletmelerde açık alanlar kullanılabilmektedir. Akıllı ev otomasyon sistemlerinde de dünyaca ünlü marka olan Somfy kullanılmaktadır. Bu sayede Somfy pergola ile her mekanda dört mevsim yaşanabilmektedir. Motorlu pergola çözümleri gibi sistemi müşterilere dört mevsim bahçe ve teras keyfi yaşatmak konusunda ayrıca yüksek konfor sunmaları mümkün hale getirmektedir. Mekanların açık alanlarında Somfy motorlu pergola sistemleri sayesinde yaz ya da kış bahçesine çevirerek değerlendirmek mümkündür. Restoran kafe ve otelde hem sıcak ve güneşli günler hem soğuk kış günlerinde müşteriler bahçe keyfi ve yüksek konfor olanlarını değerlendirebilir ve keyfini çıkarabilirler. Somfy motorlu pergolalar uzaktan kumanda ve telefonla sadece tek bir komutla bile açılıp kapanmaktadır. Bu sistem sayesinde oldukça kullanışlıdır.

Dört mevsim bahçe keyfi müşterilere sunuluyor

Müşterilere herhangi bir şekilde rahatsız herhalde etmenlerden uzak, daha çok dekorasyonu önem verilen ortam sunulmaktadır. Bahçe mobilyalarınız zarar veren UV ışınları bu sistem sayesinde engellemeye yardımcı olmaktadır. Gölge ve güneş ışığını idare etmek için de istenildiği kadar açılıp kapatılarak yağmurlu havalarda ise tamamen kapatılarak ıslanmayı da önlemektedir. Somfy motorlu pergolalar kolayca monte edilebilmektedir. Güneş ve yağmur sensörü ile de gerektiğinde otomatik koruma sağlamaktadır. Bu şekilde sistemin özelliklerini ve bu özelliklerden nasıl yararlanmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkündür.

Somfy motorlu pergola hakkında

Somfy motorlu pergola sistemleri mekanların açık alanlardaki aydınlatma ve ısıtıcılar ile entegre edilebilmektedir. Böylece kumanda ya da telefon ve bu sistem çalıştırılabilmektedir. Böylece ortamın ambiyansı da  değiştirilebilmektedir. Soğuk günlerde müşterilerin kahvelerini yudumlarken rahat edebilmeleri için tek komutla pergola kapanmaktadır. Isıtıcılar çalışarak ışıklar istenilen seviyede yanmaya başlamaktadır. Bu şekilde istenilen ayarlamalar kolay bir şekilde yapılmaktadır. Bunun yanı sıra müzik ayarlamak da mümkündür. Son ve motorlu pergola sistemleri kusursuz bir şekilde çalışması sayesinde mekanizma ve kumaşın ömrünü uzatmaktadır.

Bu şekilde detaylı olarak sondaki hakkında bilgi verilebilir. Ayrıca müşterilere ve mekana dört mevsim bahçe keyfi yaşa tabi lan bu sistem sayesinde sizler sorunları kolay bir şekilde giderebilirsiniz.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…