Kategoriler
Dekorasyon

Somfy Motorlu Pergolalar ile soğuk hava keyfi

Yaz ayları süresince tadını çıkardığınız bahçe, balon veya teraslarınızı artık kullanmaya devam etmek mümkündür. Daha önce havalar soğuyunca ya da yağmur yağınca kullanamadığınız bu alanları artık kullanabileceksiniz. Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy bu konuda yeni çözümler üretmiştir. Firma ürettiği motorlu pergola çözümleri ile yağmur veya kar yağdığında balkon, teras gibi alanları kullanmaya devam edebileceksiniz. Bu sayede yağışlardan ve rüzgardan etkilenmeden açık havanın tadını çıkarmak mümkün olmaktadır. Somfy Motorlu Pergolalar ile soğuk hava keyfi böylece yaşanmış olacaktır.

Açık alanları kar ve yağmurda kullanmak mümkün

Somfy motorlu pergola sistemleri ile artık konutunuzun bahçe, teras ve balkonlarını keyifle kullanmak mümkün. Konutlarda bulunan balkon, teras gibi açık alanları, sonbahar ve kış aylarında da keyifle ve yüksek konforla kullanmak artık mümkündür. Somfy’nin motorlu pergola sistemleri, uzaktan kumanda ya da telefona sadece tek dokunuşla açılıp kapanmaktadır. Böylece istendiği zaman güneş ışığından faydalanma mümkün olmaktadır. Ayrıca Somfy Motorlu Pergolalar ile istediğinizde de yağmurdan da korunmanıza yardımcı olmaktadır.

Bunların yanı sıra ayrıca sisteminize bir güneş ya da yağmur sensörü entegre etmek mümkün olmaktadır. Böylece sizin düşünmenize gerek kalmadan, yağmur yağdığı zaman veya güneş ışınları vurduğunda ürün devreye girmektedir. Somfy motorlu pergolanız ayarladığınız şekilde üstü otomatik olarak ayarlanan konuma gelmektedir. Böylece hem eşyalarınız korunmuş olacaktır, hem de bahçeniz ya da terasınız her zaman rahat edebileceğiniz şekilde olacaktır.

Mekanizma ve kumaşın ömrünü de uzuyor

Somfy motorlu pergola sistemleri, kusursuz çalışması sayesinde mekanizma ve kumaşın ömrünü de uzatmaktadır. Pergolanın kumaş gerginliği, bozulmadan uzun süre sabit kalabilmektedir. Böylece pergolanın kumaşı daha az yıpranmış olmaktadır. Ayrıca ürün, yağmurlu havalarda atık suyun akıp gitmesine de yardımcı olmaktadır. Motor, hem bir engel algılandığında hem de pergolanın kumaşı fazla gerildiğinde durarak sistemi otomatik olarak korumaktadır.

Diğer dekorasyon haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version