Kategoriler
Koronavirüs Sağlık SonDakika

Son Dakika: Başkan Muhittin Böcek uyandırıldı… Günbegün iyileşiyor!

Yeni Tip Koronavirüs hastalığına yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, solunum cihazından çıkarılarak uyandırıldı. Ağustos’un 17’nci gününde Kovid-19’a yakalandığını duyuran Başkan Böcek, 36 gün yoğun bakım ünitesinde uyutuldu.

Önce Memorial Hastanesine yatırılan ardından Akdeniz Üniversitesinin Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilen Muhittin Böcek‘in durumuyla ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi, “stabil” demişti. Büyükşehir Belediyesi, son 24 saat içerisinde Böcek’in durumunda olumsuz bir seyrin yaşanmadığını da dile getirmişti.

Belediye konuyla ilgili olarak “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek‘in yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir gelişme yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak devam etmektedir.” açıklamalarında bulunmuştu.

Sağlığı günden güne iyileşiyor

CHP Parti Meclisi Üyesi ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, sosyal medya üzerinden Böcek’in uyandırıldığını duyurdu. Belediye Başkanı Muhittin Böcek‘in uyandırıldığı haberini veren Deniz Demir, Başkan Böcek’in sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini de ekledi.

CHP PM Üyesi Demir, “Covid-19 salgını nedeniyle 36 gündür uyutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, solunum cihazından çıkarılarak uyandırıldı. Başkanımızın sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de mevcut hasta sayısı

Türkiye’deki mevcut koronavirüs hastası sayısı, dünkü tabloya göre 32 bin 339 kişiye çıktı. Ülkedeki toplam hasta sayısı ise 335 bin 533 olarak kayda geçti. Durumu ağır hasta sayısı ise bin 411 kişi olarak kayda geçti.

Taşınmaz Haber