Kategoriler
Proje Haberleri

Sora City hemen teslim

Sora City projesi İstanbul ilinin Silivri ilçesinde hayata geçirildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje Nassa İnşaat imzası ile inşa edildi.

Toplamda üç bloktan meydana gelen Sora City projesi modern mimarisi ve sosyal alanları ile dikkat çekiyor. Proje, özellikle beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Altı katlı bloklardan oluşan Sora City projesi bünyesinde 37 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Sora City projesi daire özellikleri neler?

Sora City projesinde yer alan konutların tümü tek tipte tasarlanmış durumda. Projede bulunan daireler 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 156 metrekare olarak belirlendi. Deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen daireler, ısı yalıtımlı olarak inşa edildi.

Sora City projesi nerede?

İstanbul Silivri’de yaşama kazandırılmış olan proje, Alipaşa Mahallesi, Mehmet Silivrili Caddesi’nde konumlandırılmış durumda. Caddeye yakın bir lokasyonda bulunan proje, bu açıdan alıcıların ilgisini görüyor. Proje, E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu bağlantısına 5 dakikalık, Silivri Rumeli Üniversitesi’ne ise yürüme mesafesinde yer alıyor.

Sora City projesi daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 3+1 konutlar 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Sora City projesi avantajları neler?

Lokasyonu itibariyle ilgi gören Sora City projesi, site sakinlerine sosyal donatılar da sunuyor. Projede alıcılar için yüzme havuzu ve peyzaj alanları bulunuyor. Sora City projesinde açık ve kapalı otopark hizmeti de bulunuyor.

Sora City projesi teslim bilgisi

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Sora City projesinde 2019 yılının Ocak ayında yaşam başladı.

Sora City projesi iletişim bilgisi

Sora City projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 850 549 94 97 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.