Kategoriler
Emlak Haberleri

Soyak Konforia projesinde yüzde 0,64 oranlı 180 ay vade

Soyak Konforia projesindeki daireler için yüzde 0,64 faiz oranlı 180 ay vadelerden oluşan ödeme planı sunuluyor. Dairelerin ve tapuların teslimi, hemen yapılıyor. Kuzey Bahçeşehir’de yükselen proje, 271 adet daireden oluşuyor. Daire teslimlerinin ardından müşteri hizmeti de sunuluyor.

Teslimlerinin yaklaştığı projede sosyal tesis, basketbol sahası, oyun alanları bulunuyor. Enerji verimliliği esas alan ve çevre dostu niteliği taşıyan LEED Yeşil Bina Sertifikası’na sahip projede açık otopark ve kapalı otopark da yer alıyor.

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarına yakın mesafelerde bulunan proje, metro duraklarına kısa mesafede ulaşım olanağı sunuyor. Metro durağının da yakınında yükselen projedeki güvenlik birimi, aralıksız olarak hizmet veriyor.

Soyak Konforia projesindeki daire tipleri

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yükselen projede normal ve dubleks dairelere yer veriliyor. Projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler brüt 56.84 metrekare büyüklüğü ile brüt 59.32 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle potansiyel müşterilerine sunuluyor.

İki odaya ve bir salona sahip daireler brüt 86.99 metrekare büyüklüğü ile brüt 99.94 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklere sahipken projedeki üç odası ve bir salonuyla inşa edilen daire tipleri brüt 117.94 metrekare büyüklüğü ile brüt 140.57 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipleri ise brüt 193.51 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.

Projedeki dubleks daire tipleri neler?

Soyak Konforia projesindeki iki odalı ve bir salonlu dubleks daire tipleri brüt 94.12 metrekare büyüklüğü ile brüt 141.01 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projedeki üç odaya ve bir salona sahip dubleks tipi dairelerin büyüklükleri brüt 147.73 ile brüt 191.03 metrekare değerleri arasında yer alıyor. Dört odalı ve bir salonlu dubleksler ise brüt 195.46 metrekare büyüklüğü ile brüt 218.58 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Soyak Konforia satış ofisi

Projenin satış ofisi, hafta içi saat 9.00 ile 18.00 arasında hizmet veriyor. Ofis, hafta sonu ise aynı saatte hizmet vermeye başlayıp 19.00’da kapanıyor.

Satış ofisi posta adresi: Deliklikaya Mahallesi, Evrim Sokak, Soyak Konforia Sitesi, A Blok, Daire:36 Arnavutköy / İstanbul

Satış ofisi telefon numarası: 444 0 795