Kategoriler
Proje Haberleri

Soylular New One & One daireleri satışta

Soylular New One & 0ne adlı konut projesi, Bilecik’in yaklaşık 75 bin nüfusa sahip olan Bozüyük ilçesinde hayata geçmektedir. Soylular İnşaat, bu konut projesi kapsamında 1 + 1 ve 2 + 1 odalı daireler satışa sunmuştur. Bu daire seçenekleri birer adet banyoya sahiptir. Ayrıca standart özellikler arasında; fiber net donanımı, görüntülü diyafon sistemi, hırsız alarmı, yangın alarmı ve ısıcam pencereler mevcuttur. Dış cephe yalıtımı üst düzey olan dairelerin hem kışın hem de yazın yüksek konfora sahip olması beklenmektedir. Bununla beraber daireler çelik kapılıdır ve iç mekandaki laminant, parke ve seramik zemin ürünleri son derece sağlamdır.

Soylular New One & 0ne satılık daire fiyatları ne kadar?

Bilecik’in en yeni konutları arasındaki bu daireler, fiyatları itibariyle yatırıma uygun görünmektedir. Hatta daire fiyatları, Bilecik Bozüyük satılık daire fiyatları ile kıyaslandığında ortalamanın biraz altında oldukları söylenebilir. Fakat yapı kalitesi, temel sağlamlığı ve dairelerin yaşam için sunmakta olduğu konfor çok yüksektir. Soylular New One projesinin satılık daire fiyatları ise konut türlerine göre şöyledir:

  • 1 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: (Brüt 55 metrekare – Net 45 metrekare) 195 bin Türk Lirası
  • 2 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: (Brüt 112 metrekare – Net 95 metrekare) 305 bin Türk Lirası

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Marmara bölgesinin güneyindeki, küçük fakat huzurlu bir şehir olan Bilecik; pek çok yeni konut projesine ev sahipliği yapmaktadır. Türkiye’nin en güvenli ve yaşanabilir şehirlerinden olması dışında, ılımlı iklim özellikleri de konfor sağlamaktadır. Soylular New One & 0ne konutları, bu güzel şehrin Bozüyük ilçesinde bulunan Yeni Mahalle’dedir. İlçe merkezinden geçen İsmet İnönü Caddesi civarındaki dairelerin etrafında; Saffet Şeker İlkokulu, Bozüyük Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Abdülhamit Han Camii vardır.

Detaylı bilgi almak için ise 0543 792 61 16 numarasına ulaşmak yeterlidir.

En yeni konut projelerinden haberdar olmak istiyorsanız BURAYA tıklayınız.