Kategoriler
Proje Haberleri

SRC Park Evleri Elazığ’da yükseliyor

SRC Park Evleri projesi, Saraçlar Yapı Ltd. Şti. tarafından Elazığ’da hayata geçirilmektedir. Sayıları 40’ı bulan 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daire seçenekleri 4 farklı blokta yer alacaktır. Dış cephe yalıtımı en kaliteli malzemelerle sağlanan dairelerde kiler bölmesi ve giyinme odası da mevcuttur. Site alanı ise otopark hizmeti, kapalı garaj ve güvenlik görevlisi gibi önemli detaylara sahiptir. Ayrıca çocukların kullanımına özel olarak tasarlanmış oyun alanı da proje özellikleri arasında yer alır. Elazığ’ın en güvenli ve en nezih bölgelerinden birinde hayata geçen bu projedeki konut seçenekleri ise büyüklüklerine göre şöyledir:

(Brüt m2)

  • 3 + 1 Odalı daireler: 170 m2
  • 4 + 1 Odalı daireler: 200 m2

SRC Park Evleri nasıl bir konuma sahiptir?

Bu proje, Elazığ – Merkez satılık daire seçeneklerinin çoğunluğuna kıyasla daha iyi bir konuma sahip olmaktadır. Site alanı Gazi Caddesi yakınlarındaki Karakaya Sokak ile Fatih Ahmet Baba Bulvarı’nın arasında bulunur. Aynı bölgede Meva Konutları da mevcut olmaktadır. Ayrıca Park 23 AVM ile birlikte pek çok market şubesi de bu dairelere yakın mesafededir. Anadolu Hastanesi ve 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ise proje konumuna en yakın olan sağlık kurumlarıdır.

Bunlarla birlikte, konutların yükselmekte olduğu alanın etrafında pek çok okul binası vardır. Bunlara örnek olarak Cemil Meriç Fen Lisesi, Kaya Karakaya Anadolu Lisesi, Kaya Karakaya Spor Lisesi, Murat Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi gösterilebilmektedir.

SRC Park Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

SRC Park Evleri satılık daire fiyatları 3 + 1 daireler için 650.000 TL’den başlar. Ayrıca fiyatlar, 4 + 1 daireler için 750.000 TL’den başlamaktadır. Krediye ya da takas yöntemine uygun olmayan bu daireler hakkında teferruatlı bilgi için arayınız:

  • 0532 627 46 20

Yeni proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version