Kategoriler
Proje Haberleri

Stanley Residence Helya İnşaat farkıyla Konya’da yükseliyor

Konya İli, Selçuklu İlçesi, Işıklar Mahallesi’nde yer alan Stanley Residence Selçuklu projesinde lüks olanaklara sahip daireler satışta. Projede daire fiyatları ne civarda? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu* Projenin sosyal özellikleri neler?

Stanley Residence daire seçenekleri

Projede yer alan satılık 4+1 daireler brüt 250 net ise 180 metrekare alana sahip. Proje kapsamındaki daireler merkezi ısınma ile ısıtılıyor. Balkon ve iki adet banyoya sahip daireler sekiz katlı bina içerisinde konumlu durumda. Projede yer alan daireler ince hesaplamalar ve usta işçilik ile tamamlandı. Ayrıca daireler kaliteli iç malzemeleriyle de dikkat çekiyor. Projede dairelerin kiler ve ısıcam imkanlarının yanında gömme dolapları da var. Ayrıca güvenlik amaçlı görüntülü diafona da sahip. Mobilya seçeneği mevcut durumdaki dairelerde ankastre fırın, çamaşır makinesi gibi imkanlar da mevcut. Bununla birlikte ısı yalıtım açısından gelişmiş projede kapıcı hizmeti de mevcut.

Stanley Residence sosyal olanakları

Proje kapsamında fitness salonu imkanı mevcut. Ayrıca yüzme havuzu ve çamur odasına da sahip projede tenis kortu da var. Bunun yanında buhar odası ve saunaya sahip proje lüks olanaklara sahip. Ayrıca çocuk oyun alanları ve her daire için 1 araçlık otopark ile misafir otoparkı da var. Konya Stanley Residence projesi ulaşım açısından kolay konumda yer alıyor. Ayrıca hastane, market, semt pazarı gibi yerlere yakın proje okullar ile şehir merkezine de yakın mesafede konumlu.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan brüt 250 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip daireler 1.350.000 TL üzerinden satışa çıkmış durumda. Selçuklu Stanley Residence projesinde konut kredisi kapsamına girmiyor. Ayrıca projede yer alan daireler görüntülü arama ile de gezilemiyor.  Konut projesinin ödeme yöntemleri arasında takas da mevcut. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0553 316 92 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…