Kategoriler
Emlak Haberleri Gündem

Star Wars temalı ev hâlâ satılık

Türkiye’de yaklaşık bir yıl önce gündem olan Star Wars (Yıldız Savaşları) temalı tripleks ev, hâlâ satılık durumda. Dünyaca ünlü film serisinden esinlenen konseptiyle donatılarak İstanbul’un merkezî konumunda bulunan konut, sahibinden.com portalının “İlginç İlanlar” bölümünde yer alıyor. Remax Asist‘in pazarlamasını yaptığı ev 1 milyon 595 bin liraya satılıyor.

Star Wars konseptli evdeki donatılar

Özgün konseptiyle tasarlanan ev, görenlerde büyük bir ilgi uyandırdı. İlgileri üstüne toplayan evin brüt genişliği 200 metrekareden net genişliği ise 180 metrekareden alıcısını bekliyor.

Yaşının 5 ile 10 arasında olduğu belirtilirken Star Wars temalı konut, müstakil loft bina olarak alıcısına sunuluyor. Üç oda ve bir salonlu ev, dört kattan oluşuyor. Camekânlı odalara yeşil, mavi ve kırmızı aydınlatmalar eşlik ediyor. Konutun iki adet banyosu bulunuyor.

Harbiye’de bulunan bina, doğal gazla çalışan kombiyle ısıtılıyor. Satın alımlarda kredi imkânı tanıyan evin bir balkonu bulunmuyor.

Avrupa Yakası’nda konumlanan müstakil evde görüntülü diyafon sistemi mevcutken mutfak doğal gazı, ankastre fırın ve alarm da bulunuyor.

Konut nerede bulunuyor?

Marmaray, otobüs, tramvay, dolmuş, metrobüs duraklarına ve metro istasyonuna bulunan Star Wars temalı konut, birçok mekâna yakın mesafede konumlanıyor.

Osmanbey Metro girişine yaklaşık 2 dakikalık, Nişantaşı’na 5 dakikalık, Taksim Meydanı’na ise yaklaşık 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan konut; Ergenekon Mahallesi, Yunusbey Sokak Harbiye – Şişli / İstanbul açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numaralarından birini arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:

0 (212) 262 42 62

0 (532) 235 71 34

Yıldız Savaşları filminin konusu nedir?

Filmin serisinin ilki, 25 Mayıs 1977 tarihinde yayımlanırken Yıldız Savaşları filminin sonuncusu olan Son Jedi ise 2017 yılında yayımlandı. Filmin Yıldız Savaşları 9 adlı serisi ise 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek.

George Lucas Yıldız Savaşları adlı filmin serisini yaratırken filmdeki kurgusal galakside pek çok uzaylı ırkını ve ona hizmet eden robotları tasvir ediyor.

“Güç” kavramı üzerine odaklanılan filmde Güç’ü elde etmeye çalışan kötülüğün ve iyiliğin mücadelesi rol oynuyor.

 

 

 

 

Exit mobile version