Kategoriler
Proje Haberleri

Stil Sapanca projesinin lüks daireleri satışa çıktı!

Stil Sapanca projesindeki 4 + 1 odalı müstakil evler brüt 240, net 220 metrekaredir. Bu dairelerin dörder banyosu vardır. Toplamda 9 tane müstakil villanın meydana getirdiği bu konut projesi, müstakil yüzme havuzlarıyla dikkat çekmektedir. Konut sahiplerine yeteri kadar yaşam alanı sağlayan dairelerin sahip olduğu detaylar arasında ise şömine, dayanıklı çelik dış kapı, uydu altyapısı ve kaliteli yalıtım mevcuttur. Ayrıca dairelerin yer aldığı konumun da özenle seçilmiş olduğu söylenebilir.

Türkiye’nin her tarafından ziyaretçi akınına uğrayan Sapanca Gölü başta olmak üzere buraya yakın mesafede olan pek çok önemli yer vardır. TEM Karayolu, E 5 Otoyolu, Anadolu Otoyolu, şehir merkezi ve Kartepe Kayak Merkezi bunlardan birkaç tanesidir. Ayrıca Stil Sapanca dairelerinin tüm yapı malzemeleri, şiddetli deprem olasılıkları göz önüne alınarak seçilen kaliteli ürünlerdir.

Proje arazisi nerededir?

Kotanoğlu İnşaat’ın en iyi projeleri arasında ilk 3’te yer alabilecek olan bu proje, Sakarya – Sapanca’daki Güldibi Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Bu mahalle, Sapanca ilçesindeki en gelişmiş ve en güvenli mahallelerin başında gelmektedir. Ayrıca konutların lokasyonu, şehir gürültülerinin uzağındaki bir bölge olmaktadır. Alnowerr Villaları ise bu konutların neredeyse tam karşısında yükselmektedir.

Stil Sapanca satılık daire fiyatları ne kadardır?

Stil Sapanca satılık daire fiyatları, projenin lüks olanakları dolayısıyla biraz yüksek düzeyde olabilmektedir. Ayrıca bu konutların takas yöntemi ile alınma şansı yoktur. Fiyatlar, ortalama 2.500.000 TL’den başlar. Bununla birlikte tüm daireler kredi seçeneğine uygundur. Kotanoğlu İnşaat’ın bu projesi hakkında detaylı bilgi almak için ulaşabileceğiniz numaralar ise şöyledir:

  • 0 264 346 06 61
  • 0 532 241 54 61

 

“Stil Sapanca projesinin lüks daireleri satışa çıktı!” için bir yanıt

Merhaba, ben Meral Özbek
Sapancada ki projenizi yarın görmek ve bilgi almak istiyorum. 05326312211

Yorumlar kapatıldı.