Kategoriler
Proje Haberleri

Strada Plus 2020’de teslim edilecek

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir’de, Akzirve Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Strada Plus konut projesi, toplam 34 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

3 etapta toplam 2 bin 500 konuttan meydana gelen projenin ikinci etabında, 6 blokta 880 konuttan oluşuyor. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+2, 4+1 ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesinde en çok 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler bulunuyor. 2020 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 58 metrekare ila 181 metrekare arasında değişiyor.

Strada Plus konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 390 bin TL’den, 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 581 bin TL’den, 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 833 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca firma bünyesinde 36 aylık taksitlendirmeler de yapılabiliyor. Banka kredisi kullanmak isteyenler ise 0.98 faiz oranlı 120 ay vadeli taksit yapabilme şansına sahip.

Strada Plus konut projesi sosyal donatıları

Konut projesi, kullanılan malzemelerin kalitesi ve ünitelerde her metrekarenin kullanışlı bir şekilde planlanmasıyla da dikkat çekiyor. 100’ün üzerinde mağaza, kafe ve restoranın yer aldığı Strada Cadde modayı, lezzeti ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Konut projesinde sosyal donatı alanı olarak ise havuz, sauna, fitness& pilates birimi, kafeler, teraslar mevcut durumda.

Asansörlü olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakın bir konumda bulunuyor. Konut projesi ayrıca Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de yakın bir noktada yükseliyor. Merkezi bir konumda yer alan konut projesine toplu taşıma olanaklarını kullanarak da kolayca ulaşabilmek mümkün.

Strada Plus konut projesi, Hadımköy-Altınşehir Yolu üzeri Bahçeşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 33 58 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.