Kategoriler
Proje Haberleri

Studio Canyon Kepez satılık 1 + 1 daire fiyatları ne kadar?

Studio Canyon Kepez projesindeki 1 + 1 odalı daire seçenekleri satışa çıktı! Temmuz 2020 döneminde inşaat çalışmaları başlayan bu projenin 2022 içinde sonlanması beklenmektedir. Henüz inşaat çalışmaları devam etmekte olan konut projesi, Kepez ve civarının en konforlu 1 + 1 dairelerinden oluşacaktır. Antalya Akdeniz’in en sıcak şehirleri arasında bulunduğu için, dairelerin dış cephe ısı yalıtımına özellikle önem verilmiştir. Bunun yanı sıra PVC doğramalar da üst düzey ısı yalıtımlıdır.

Brüt büyüklükleri yaklaşık 55 metrekare ölçüsünde olan daireler için daha pek çok özellik tasarlanmıştır. Örneğin her türlü zorlamalara karşı dirençli çelik dış kapı, görüntülü interkom sistemi, üçlü mutfak ankastre seti, jeneratör altyapısı ve su deposu bunlardan birkaçıdır. Site alanının güvenlik ve kapıcı hizmeti de bulunacaktır. Ayrıca site sakinleri için açık ve kapalı havuz seçenekleri de söz konusudur. Şu an ön satışa çıkmış olan 1 + 1 odalı daireler, yaklaşık olarak 360 bin Türk Lirası değerindedir. Bu konutlar için takas opsiyonunun mevcut olmadığı da bilinenler arasındadır.

Studio Canyon Kepez nasıl bir konuma sahiptir? Bu konutlar nerede yükselecektir?

Konut projesinin hayata geçmekte olduğu yer, Antalya il merkezinin kuzeyinde bulunan 575 bin nüfuslu Kepez ilçesidir. Sadece Antalya’nın değil, Türkiye genelinin en büyük ve gelişmiş bölgelerinden bir tanesi olan Kepez; daha pek çok konut projesinin hayata geçtiği bir bölgedir. Studio Canyon konutları, bu ilçenin Altınova Orta Mahallesi’nde yer alan Yıldız Sokak üzerindedir. Ayrıca Ayten Çağıran Çok Programlı Anadolu Lisesi, Altınova Ruhi Sunar İlkokulu ve Altınova Aile Sağlığı Merkezi buraya sadece 5 dakikalık mesafede bulunur.

Proje hakkında detaylı bilgi için ne yapmak gerekir?

Bu konut projesi ile ilgilenmiş olanlar, DNA Mimarlık firması ile iletişime geçmelidir. Söz konusu inşaat firmasının paylaşmış olduğu iletişim numaraları ise şunlardır:

  • 0 242 313 03 39
  • 0 542 318 65 22

Ayrıca DNA Mimarlık firmasının Studio Canyon Kepez projesi ile birlikte; daha başka projelerden haberdar olmak istiyorsanız BURAYA tıklayınız…