Kategoriler
Proje Haberleri

Su Park Zonguldak fiyat

Bozkuş İnşaat imzası ile Su Park Zonguldak projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Zonguldak ilinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje Zonguldak şehrine bağlı bulunan Ereğli ilçesinde inşa edildi.

Farklı mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeke proje on yedi katlı bloklardan meydana geliyor. Su Park Zonguldak projesi bünyesinde 99 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı. Zengin sosyal donatıları ile dikkat çeken proje konumu sebebiyle de ilgi görüyor.

Proje Müftü Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen proje Şehit Er Asım Çömeten Sokak No:33/G’de inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Su Park Zonguldak projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde hayata geçirildi. Projede yer alan 2+1 konutlar 160 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 210 metrekare olacak biçimde inşa edildi. Proje kapsamında hayata geçirilen 4+1 konutların büyüklükleri ise 295 metrekare olarak belirlenmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine göre değişiyor. Projede bulunan 2+1 konutlar 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Su Park Zonguldak projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatları ise 620 bin TL’den başlamakta. Proje kapsamında hayata geçirilen konutlardan 4+1 daire tipindekiler 800 bin TL’den başlayan fiyatlar ile alıcılarını bekliyor.

Site içerisinde kapalı otopark ve market bulunuyor. Aynı zamanda proje kapsamında çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu gibi birçok sosyal aktivite alanı da yaşama kazandırıldı.

Bahsi geçen projede yer alan dairelerin tümü hemen teslim durumunda alıcılarına sunuluyor.

Telefon: 0 372 333 02 20