Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Şua İnşaat şirketinden Babalar Günü’ne özel hediye çeki

Şua İnşaat şirketi, İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept’te Babalar Günü’ne özel 5 bin TL değerinde elektronik eşya çeki hediye ediyor. Kampanya, 10-23 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

Bu kampanyaya ilave olarak yüzde 10 indirim ve 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, alıcılara kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuyor. Konut projesinde 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar 785 adet konut, 26 adet ticari ünite ve sosyal yaşam alanları bulunuyor. Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Elite Concept konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yükseliyor. Proje, ulaşım olanaklarına da kolayca erişilebilir bir noktada bulunuyor. Konut projesi; E-5 karayoluna 1 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Açık teras bahçeleri olan tek proje

Şua İnşaat firmasının lüks projesi, zengin sosyal donatı alanlarıyla da ilgi görüyor. Projede kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness merkezi, kafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark mevcut durumda. Proje, bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi.

Proje, geniş balkonlarıyla da dikkat çekiyor. Geniş balkonlar sayesinde şehir manzarasını izlemek ve hava alabilmek mümkün. Projede akıllı ev konsepti de bulunuyor. İnternet bağlantısı üzerinden evin kontrolü sağlanabiliyor.

Proje, doğa dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Bütün  peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi sayesinde gerçekleştiriliyor.

Projeyi gerçekleştiren Şua İnşaat firması ise 1992 yılından beri inşaat dünyasında yer alıyor.