Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Hemen Teslim Elite Concept akıllı ev projesi

Yıl içerisinde sürekli artış gösteren aidat fiyatları ve ödemelerin nereye gittiğini bilmeyen ev hanesi için sürpriz bir proje Şua İnşaat ile geliyor. 28 yıllık başarılı bir serüvenin ardından, her geçen yıl kendini büyüten ve konut sahiplerinin yüzünü güldürmeyi başaran Şua İnşaat; Elite Concept projesiyle hayatı kolaylaştıran gelişmelere imza atıyor. Özellikle teknoloji harikası konutlar üzerine pratik bir yaşamı hedef haline getirilmiş bir proje ile son teknoloji ürünler ev sahiplerini bekliyor.

Evinizin Kontrolü Sizde

Akıllı telefonlar veya tabletler üzerinden evinizi yönetmek size kalıyor. Artık gözünüz arkada kalmadığı gibi faturalarınızda da önemli miktarlarda düşüş görüleceğini söyleyebiliriz. Tek ihtiyacınız olan şey bir internet bağlantısıdır. Büyük işleri eviniz sizin için halledeceği gibi iyi bir asistanınız haline dönüşecektir. Yüksek enerji verimliliği, su tasarrufu ile hem bütçenize katkı sağlıyor hem de gelecek nesillerin ihtiyaçlarını gözetiyor. Gri su artıma sisteminin dahil edildiği, aydınlatmaların ve sıcak su ihtiyacının güneş enerjisi ile sağlandığı; doğa aşığı ve cüzdan koruyucu bir projedir.

Dünyanın önde gelen tasarımlarında sunulan hizmetler Şua İnşaat’ın katkılarıyla sizlerle olmaya devam ediyor. Elite Concept kapsamında güneşe karşı yüksek performanslı koruma sağlayan özel camları konutlarınıza kadar getirdi.

Elite Concept ile akıllı ev projesi

Her geçen gün kendine yenilikler ekleyen, hızını düşürmeden geliştirmeye devam eden Şua İnşaat, akıllı ev deneyimini sizler için en konforlu hale getirdi. Elite Concept projesi ile konumunu kişiye geleceği vadeden Kadıköy Fikirtepe’de seçmiştir. Tüm peyzaj alanlarında, klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda daha önce kullanılmış sular ile gerçekleşmektedir. Bunun için gri su arıtma sistemi kullanılmış ve tuvalet suyu haricinde kirli suların temiz su olarak dönüşümünü sağlamıştır. Böylece ilk hedeflerinden biri yüksek enerji tasarrufu ve cüzdan dostu olmaktır. Bir diğer hedefi arasında aidatlardaki yükselişlerin önüne geçmek bulunuyor.

Güneşe karşı yüksek ısı korumalı camlar

Bırakın Elite Concept ile Çamlıca ayaklarınızın altına serilsin… Bununla birlikte adalar, deniz ve tarihi yarımadaları manzarasına dahil ederek her sabah yeni bir güne uyanmanın keyfini yaşayın. Pencerelerinizde güneşe karşı yüksek koruma sağlayan ve ısı tasarrufu yapan özel camlar, panoramik cephe mimarisi sayesinde manzaranın tadını almanızı sağlıyor.

Elit projelerde imzasını taşıyan Amerikan Guardin markasının reflekte camları ile eviniz koruma altına alındı. 21.yüzyılın Babil Kulesi olarak anılan Duabi’deki Burj Al Khalifa ve dünyanın en yüksek kulesi olmaya şimdiden aday olan Cidde’deki Jeddah Tower gibi ünlü tasarım harikalarında da yerini koruyor.

Ayrıca bu özel camlar sayesinde evinizin içine dolan ısı ve morötesi ışınların artışı azalıyor ve böylece güneş enerjisi en aza inerek klima kullanımını minimal hale getiriyor. Bu karanlıkta kalacağınız anlamına gelmediği gibi sizi sevindirecek olan bir diğer özellik ise ışık iletimini en üst seviyelere çıkarmasıdır. Böylece gereksiz aydınlatmalardan kurtulacak ve sadece güneşten yararlanabileceksiniz.

Açık Teras Bahçeleri ile göz doldurmaya devam ediyor

Bu proje sayesinde Fikirtepe’de bir ilk gerçekleşiyor ve açık teraslı bahçeler yeşili ayağınıza seriyor. Böylece eşsiz doğadan evinizde bile yararlanma fırsatını yakalayabiliyorsunuz. Elite Concept, 3 Blok üzerinden 24 katlı binalar, toplam 758 konut ve 26 ticari ünite ve tüm gününüzü rahatlıkla harcayabileceğiniz sosyal yaşam alanlarından oluşur. Adeta sosyal insan hayatı düşünülmüş ve yüzde 75 sosyal donatılar ve peyzaj alanları eklenmiştir. Günümüzde sağlıklı yaşam ihtiyacını karşılayabilecek her türlü oluşumlar mevcuttur. Bunlar; kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, koşu ve yürüyüş parkurlarıdır. Kahve içebileceğiniz, misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabileceğiniz cafeler, ihtiyaçlarınızı giderebileceğiz çarşı, market, eczane, giyim gibi başlıca tesisler bulunmaktadır.  Sizleri caddede karşılayan mağazalar ile keyifli dakikaları da beraberinde getireceksiniz. Üstelik ödemeleriniz için banka şubeleri ve ATM’lerde sizleri bekliyor. Çarşı otoparkı ve kapalı otopark ile sizin kadar arabalarınız da güven içinde kalacağı teminatı çoktan verildi.

Temizlik dostu balkonlar…

Daireleri çepeçevre sarmalayan özel balkonlar kat ayrımı yapılmaksızın müşteriye sunulmuştur. Kullanılan camları sayesinde güneş ışınları kırılarak, gözler önüne serilen manzaranızı rahatlıkla izlemenizi sağlar. Balkonlar temiz havayı yüzünüzde hissetmek, denizin üstünde seyreden gemileri izleyerek güne başlamayı reel hayatta da yaşatmak için sizleri bekliyor olacak. Tüm bunların yanı sıra pencereler temizlik için uygun bir şekilde tasarlanmış, bu da her daim temiz bir görüntüye sahip olacağınız anlamına gelir.

İstanbul’un ulaşımına sağlanan yüksek harcamaların önüne geçiyor

İster yoğun bir iş hayatına sahip olun, isterseniz hayatın tadını almaya ant içen bir gezgin. Elite Concept hava, kara, deniz ve raylı sistem ulaşım merkezlerinin kesişme noktasında yer alıyor. Böylece yüksek meblağlı harcamalar ve zaman kaybının önüne geçmek için büyük bir fırsat yakalamanız için uygun bir ortam hazırlanmıştır. 1 dakikalık mesafesiyle E-5 Karayolu, tercihen metro ve metrobüs gibi ulaşım noktalarının yanı sıra; Bağdat Caddesine 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Moda Sahili, Kadıköy Vapur İskelesi ve Kalamış Marina’ya 10 dakikalık bir zaman harcayacaksınız. Sizlerde işe geç kalanlardan veyahut bir çılgınlık yapmak isteyenlerdenseniz İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 20 dakikalık bir mesafe söz konusudur.

Eğer bir alışveriş çılgını iseniz Akasya AVM sadece 400 metre uzaklıkta ve 1 km’lik toplam mesafesiyle sizleri Emaar Square Mall bekliyor. Kişisel gelişimine özen gösterenleri sevindiren bir diğer haber ise eğitim kurumlarına olan yakınlığı ile yüzleri güldürmeye söz verdi.

İletişim Numarası

120 ay, yüzde 0,69 oranlık bir ödeme ile hemen teslim ev sahibi olmak istiyorsanız;

444 9 782/ 0126 551 27 83-84