Kategoriler
Proje Haberleri

Şua İnşaat’tan hemen tapulu ve hemen teslim proje

Şua İnşaat firmasının güvencesi ve imzası ile Elite Concept projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje İstanbul şehrinin Anadolu Yakası’nda yer alan Kadıköy Fikirtepe’de konumlandırılmış durumda. Birçok açıdan alıcıların ilgisini çeken ve adından bulunduğu bölgede söz ettiren proje, alıcılarına elit bir yaşamın yanı sıra kısa sürede yüksek kazanç vadediyor.

Bahsi geçen projedeki blokların tümünün inşaatı tamamlandı ve alıcılarına teslim edildi ve buna ek olarak yüzde 80’inde de aktif yaşam başladı. Söz konusu olan proje güçlü bir site yönetim kadrosuna sahip. üç bloktan meydana gelen projedeki bloklar yirmi dört katlı olarak tasarlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 785 adet konut, 26 adet de ticari ünite barındırıyor. Ayrıca söz konusu olan proje sosyal aktivite alanları ile de ilgi görüyor.

Elite Concept; doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, yapımında kullanılan dünyaca ünlü markalar, özel tasarım mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri ile dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Konumu itibariyle alıcılarına kolaylık sağlayan proje İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olması beklenen Fikirtepe’de inşa edildi. Bahsi geçen proje E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Ayrıca Elite Concept projesi, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli konut tipleri ve büyüklüklerinden meydana gelecek şekilde inşa edildi. Sosyal aktivite alanlarının yanı sıra elit, kaliteli bir yaşam alanı sunan proje konut alıcılarına İstanbul’un dört bir yanına hakim olan bir manzara sunuyor.

Projedeki konutların tümü hemen teslim durumunda ve tapuları da hemen teslim edilecek şekilde hazır.