Kategoriler
Proje Haberleri

Suit Balkan Bursa satışları devam ediyor

Konut projesi Paris İnşaat ve İzler Yapı firmaları ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balkan Mahallesi’nde yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının devam ettiği konut projesinde daire satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Suit Balkan Bursa projesinde daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

İnşaat çalışmalarına 2021 yılı Ocak ayında başlanan konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.   Konut projesi Leylek Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Arsa üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede yer alan daireleri 4+1 tipinde tasarlanmıştır. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 195 metrekare, net ise 162.80 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Nilüfer konut projesindeki dairelerde ebeveyn banyosu, giyinme odası, uydu tv sistemi, görüntülü intercom sistemi yer alıyor. Ayrıca dairelerde fiber internet, ısı yalıtımı, ısıcam, ses yalıtımı gibi özellikler yer almaktadır. Projede güvenlik olarak güvenli giriş sistemi, kamera sistemi, şifreli blok giriş kapısı, tam güvenli asansör mevcuttur.

Suit Balkan Bursa fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 5. katta yer alan 4+1 tip daire 850 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur. Ocak ayında inşasına başlanan olan projenin 2021 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Bursa konut projesi Balkan Mahallesi, Leylek Sokak, Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 507 10 84 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version