Kategoriler
Proje Haberleri

Suite Residence Görükle satışları devam ediyor

Suite Residence Görükle projesini konforlu ve özellikleri ile ilginizi çeken olan daireyi satışa çıkarmaktadır. Nilüfer konut projesi Zeka Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Dumlupınar Mahallesi’nde yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan dairelerin tamamı 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 78, net ise 62 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. Genel olarak özellikleri ile müşteriyi kendine çekmektedir. Site içerisinde bulunan bu evleri sizler inceleyerek seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genel olarak projenin özellikleri bakımından ilgi çektiğini söylemek mümkündür. Amerikan mutfağı bulunan bu evin oldukça modern tarzda döşendiğini söylemek mümkündür. Bu evin özelliklerinden biri de çelik kapısı olmasıdır. Çeşitli özellikleri ile ilgi çeken bu evin duşa kabini vardır. Evin içerisinde seramik zeminden oluşan bir yapısı vardır. Ayriyeten evin özellikleri olarak ısıcam ve vestiyeri mevcuttur. Daire içerisinde asansör bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ile site koruma altına alınmıştır. Site de hem ses yalıtımı hem de ısı yalıtımı mevcuttur. Açık ve kapalı olmak üzere 2 tane otopark mevcuttur ve sizler site içerisinde arabanızı istediğiniz zaman park edebilirsiniz.

 Suite Residence Görükle konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi

Bu proje sayesinde sizler İstediğiniz yere kolay bir biçimde ulaşım sağlayabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan birçok yer mevcuttur. Hastane ve eczane gibi sağlığın öne çıktığı yerler yürüme mesafesindedir. Market, semt pazarı, alışveriş merkezi eve oldukça yakındır. Ayrıca ailenizle veya çocuğunuzla vakit geçirmek için parka yürüyerek gidebilirsiniz. Spor salonuna da çok yakındır. Şehir merkezine oldukça yakın olan bu evler aynı şekilde belediyeye de yakındır. Cami ile ev arasında kısa bir mesafe bulunmaktadır. Eğitim açısından da öğrencilere büyük bir kolaylık sağlayan konumu sayesinde üniversiteye gidecek olan öğrenciler yürüyerek gidilecektir. Aynı zamanda ulaşım olana olarak Ana yola arabanız ile kolay bir biçimde ulaşmak mümkündür. Otobüs durağı ve dolmuş gibi ulaşım araçları kullanmakta mümkündür. Doğa ile iç içe olan bu evler size hem doğal hem ve şehir manzarası sunmaktadır.

Bu evin fiyatı yaklaşık olarak brüt 78 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.  Projede yer alan konutların fiyatları 315 bin liraya kadar yükselmektedir. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için dairler krediye uygun durumdadır.

Sizlerde bu evi inceleyerek seçenekleriniz arasına yerleştirebilirsiniz. Ayrıca özellikleri bakımından dikkat çeken projenin modern tarzda döşendiğini söylemek mümkündür. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan bu evi değerlendirmek mümkündür.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (532) 421 25 49 numaralı telefon ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…