Kategoriler
Proje Haberleri

Sultan 5299 ödeme tipleri

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, ASR Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Sultan 5299 konut projesi, tek blokta toplam 100 adet daireden meydana geliyor.

Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 45 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki tek blok, 16 kattan meydana geliyor. Konut projesinde bir de 550 metrekarelik dükkân yer alıyor.

Sultan 5299 konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 389 bin TL ila 480 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde 24 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün.

Sultan 5299 konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Projede çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik, kapalı otopark, fitness merkezi ve toplantı salonu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede seyir terası da yer alıyor. Projedeki her daireye metrekaresine göre otopark sunuluyor.

Hidroforlu ve jeneratörlü projede, yangın merdiveni ve asansör de var. Konut projesi ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinde yer alan ortak alanlar, güneşten ve rüzgârdan elde edilen enerji ile aydınlatılıyor. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor. Konut projesi metroya 300 metre uzaklıkta, TEM ve E-5 bağlantı yollarının yanı başında inşa ediliyor.

Maslak ve Levent’e yakın olan konut projesi; 4. Levent metroya 1 kilometre, Axis AVM’ye 1 kilometre, Vadistanbul’a ise 2 kilometre mesafede yer alıyor.

Sultan 5299 konut projesi, Sultan Selim Mah. Bayraktar Cad. No: 50 Kağıthane/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 278 5299