Kategoriler
Proje Haberleri

Sultan Kasrı Konakları Eyüpsultan ilçesinde talep toplamaya devam ediyor

Sultan Kasrı Konakları Eyüpsultan ve çevresindeki en iyi konutlardandır. Pek çok daire seçeneği ve yapıların kalitesi, bu konutların yoğun ilgi görmesini sağlamaktadır. Bundan dolayı projenin 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireleri hızla talep almaktadır. Pek çok talibi olan bu daireler ile birlikte 4 + 1 odalı dubleksler de mevcuttur. Proje kapsamındaki daire büyüklükleri ise şöyledir:

  • 2 + 1: Brüt 160 metrekare – Net 105 metrekare
  • 3 + 1: Brüt 180 metrekare – Net 115 metrekare
  • 4 + 1: Brüt 270 metrekare – Net 180 metrekare

Bu dairelerin hepsinde ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyo sayısı 2 + 1 ve 3 + 1 daireler için 2, 4 + 1 daireler için 3’tür. Site olanakları ise oldukça zengindir. Örneğin sauna, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark ve 7 / 24 güvenlik hizmeti bu olanaklardandır. İstanbul’da güzel bir daireye sahip olmak isteyen herkes, sayıları azalan bu daireler için çabuk olmalıdır.

Projenin sahibi hangi şirkettir?

Meron İnşaat, bu projenin sahibi olmaktadır. Jeneratör altyapısı, internet altyapısı, akıllı ev sistemi ve çeşitli daire donanımlarının bulunduğu proje, tıpkı bu firma kadar kalitelidir. Ayrıca yakında başlaması beklenen çalışmalara TOKİ ve Eyüpsultan Belediyesi de katılacaktır.

Sultan Kasrı Konakları Eyüpsultan satılık daire fiyatlarına göre nasıl bir değere sahip olacaktır?

Bu proje İstanbul – Eyüpsultan’ın İslambey Mahallesi’nde gerçekleşecektir. Erdi Sokak üzerindeki proje alanı İslambey Caddesi’ne, Bülbül Deresi Caddesi’ne ve Ordu Caddesi’ne çok yakındır. Haliç Köprüsü’ne de çok yakın olan Sultan Kasrı Konakları Eyüpsultan ilçesinin konut fiyatı ortalamasını pek geçmemektedir.

Dolayısıyla 2 + 1 daireler 650 bin TL’den, 3 + 1 daireler 920 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 4 + 1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için 0532 263 89 52 numarası aranabilir.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version