Kategoriler
Proje Haberleri

Sultan Konakları Göksu 3 satışları başladı

Sultan Konakları Göksu 3 projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gürdal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 51 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve 51 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık alanda çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, mimari estetiğe uygun peyzaj alanı, çocuk oyun alanı ve sauna bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, ortak alan aydınlatmaları için jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Tam otomatik 10 kişilik özel dizayna sahip, engelliye uygun asansör bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Dairelerin giriş kapıları lüks monoblok çok noktadan kilit sistemli çelik kapı bulunmaktadır. Salonlarda led ve spottan oluşan alçıpan asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca antre’de gizli ışık bantlı alçıpan asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik mutfak tezgahları granit mermer olarak yapılmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Odalarda  31. sınıf çizilmeye dayanıklı laminant parke ile 6 cm yüksekliğe sahip laminant parke süpürgelik yapılmaktadır. Banyolarda ise 1. sınıf dekoratif seramik yapılmaktadır.

Sultan Konakları Göksu 3 konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Kepez İlçesi Göksu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte fuar alanı, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Antalya Havalimanına 12 dakikalık mesafededir. Kepez, Devlet Hastanesi’ne 6 dakika, Mall of Antalya, IKEA, Agora alışveriş merkezlerine ise 1 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Sultan Konakları Göksu 3 fiyatları ne kadardır?

Sultan Konakları Göksu 3 projesinde bulunan, brüt 109 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 825.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 327 74 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…