Kategoriler
Proje Haberleri

Sultan Konakları Karasu satışları başladı

Sultan Konakları Karasu projesi geniş özellikleri ve dikkat çeken tasarımıyla sizleri bekliyor. Bu proje Sakarya Karasu’da bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Yeşil İnşaat Emlak tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 3 artı 1 villa satışa sunulmuştur. Bu projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Projede satışa sunulan 3 artı 1 villanın büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrı net olarak ise 150 metrekare büyüklüğündedir. Deniz manzaralı olan bu konut dikkatleri üzerine çekmektedir. Projede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar mevcuttur. İç yapısına bakacak olursak; konutun 2 adet balkonu ve 2 adet ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Amerikan kapı, Amerikan mutfak ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dairede fiber internet ve Wi-Fi mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, park, banyo, tuvalet, oda kapısı ve mutfak bulunmaktadır.

Sultan Konakları Karasu konumu hakkında

Sultan Konakları Karasu, deniz manzaralı konumuyla ilgi çekmektedir. Bu proje Sakarya’nın Karasu İlçesinde Yeni Mahalle sahil merkezi konumundadır. Böylece denize ve ana yola yürüme mesafesindedir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve park bulunmaktadır. Ayrıca ulaşım olarak; dolmuş ve minibüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Sultan Konakları Karasu fiyatları ne kadardır?

Bu projede krediye uygun satış yapılmaktadır. Büyüklüğü brüt 160 metrekare olan 3 artı 1 villanın fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 673 21 03 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…