Kategoriler
Proje Haberleri

Sultanbey Konakları lüks daireleriyle satışta!

Sultanbey Konakları, Osmanoğlu İnşaat şirketinin en yeni projelerindendir. Bir site alanı içinde yer alan bu proje, özellikle konumu ile dikkat çekmektedir. Oda sayıları 2 + 1 ya da 3 + 1 olabilen dairelerin hepsinde hırsız ve yangın alarmları vardır. Bununla birlikte ADSL altyapısı, parke zemin ve seramik zemin de bulunur. Isı yalıtımlı camlara ve tüm boya işleri tamamlanmış duvarlara sahip olan bu konutlardaki banyo sayısı birbirinden farklıdır.

Örneğin 2 + 1 odalı dairelerde ebeveyn banyosu yokken 3 + 1 odalı dairelerde bu imkan mevcuttur. Bundan dolayı, ebeveyn banyosuna sahip olmayan dairelerde 1, sahip olanlarda ise 2 banyo yer almaktadır. Bununla birlikte, güvenlik personeli tarafından korunan site alanı içerisinde ise çocuk parkı ve kapalı garaj bulunmaktadır. Her bir daire ise balkonludur.

Doğalgaz ile ısınan bu dairelerin, engellilere uygun özellikleri de mevcuttur. Dolayısıyla bina girişine, tekerlekli sandalye kullananlar için özel bir rampa yerleştirilmiştir. Ayrıca yine çeşitli rahstsızlıklardan dolayı sağlıklı bir şekilde adım atamayanlar için, sağlam merdiven korkulukları bulunur. Bunun dışında, bahçedeki park alanı engellilerin de kullanımı için uygun şekilde tasarlanmıştır. Sultanbey Konakları, Sultanbeyli ilçesindeki konumundan dolayı da oldukça başarılı bir projedir.

Sultanbey Konakları nerededir?

Bu projenin yükseldiği arsa, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesindeki Mehmet Akif Mahallesi’ndedir. Bu mahalle, ilçe merkezinin yakınında olması ile birlikte Anadolu Otoyolu’nun da yanı başında yer alır. Narin Sokak üzerindeki bu konutlar, çok sayıda özel eğitim kurumuyla da yakın bir mesafededir. Örneğin Özel Gülbin Anaokulu, Özel Akrida Anaokulu, Özel Gülistan Anaokulu ve Özel Düzgün Akşam Lisesi sadece 10 – 15 dakikalık bir mesafede yer alır.

Konutlara en yakın mesafede olan diğer yerlerden bazıları ise şunlardır: A 101, BİM, Hakmar Ekspres, Helal Dünya Marketleri, Sultanbeyli Özel Tıp Merkezi ve Özel Ersoy Hastanesi.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satılık daireler, genel olarak oda sayısı ve büyüklük oranlarına göre değişen fiyatlara sahiptir. Bundan dolayı Sultanbey Konakları projesinin fiyat aralığı şöyle olmaktadır:

  • 3 + 1 (120 metrekare): 550.000 TL
  • 2 + 1 (100 metrekare): 450.000 TL

Detaylı bilgi için ise 0 (535) 264 54 31 numarasına ulaşmak gerekir.