Kategoriler
Proje Haberleri

Sultaniye Konfor Suites satışları başladı

Kar Grup İnşaat kalitesi ile Çiftlikköy konut projesi hayat bulmaktadır. Sultaniye Konfor Suites konut projesi Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Sultaniye Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz yeni başlanmakta olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir.

Yalova’nın gözde konumlarından biri olan Sultaniye’de hayata geçirilen proje, Çiftlikköy İlçesinde Mahallesinde yükselmektedir. Yalova konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Çiftlikköy İlçesi, Sultaniye Mahallesinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda toplam 32 adet daireden oluşmaktadır. Sultaniye Konfor Suites konut projesi kapsamındaki daireler duvar kağıdı, görüntülü diyafon, ısıcam, spot aydınlatma, kiler gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca projenin yer aldığı site içerisinde kamelyalar, yeşil alanlar, kapıcı gibi olanaklarda bulunmaktadır.

Konut projesinde 2 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 2+1 tip daireler brüt 110 metrekare, 3+1 tip daireler brüt 135 metrekare olarak tasarlanmamıştır.

Sultaniye Konfor Suites konut fiyatları ne kadar?

Yalova Sultaniye konut projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 525 bin TL’den başlamaktadır.

110 metrekare 2+1 tip daireler 525 bin TL’den başlayan fiyatlarla,

135 metrekare 3+1 tip daireler 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede bulunuyor?

Sultaniye Konfor Suites konut projesi Yalova Sultaniye’de yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle pek çok ulaşım noktasına, şehir merkezine, markete, sağlık kuruluşlarına ve daha birçok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0212 864 12 13 ve 0536 525 99 61” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

Exit mobile version