Kategoriler
Proje Haberleri

Sümeyra Evler Gaziantep’te Yükseller İnşaat farkıyla satışa çıktı

Sümeyra Evler Şahinbey projesi Gaziantep’e yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Projede daireler akıllı ev özelliğine sahip ve pek çok daire içi özellikler bulunduruyor. Konut projesi Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Abdülhamit Han Mahallesi’de yer almaktadır. Peki projede daire fiyatları neler? Proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Sümeyra Evler daire özellikleri

Projede daireler 7 katlı binada konumlu. Proje kapsamında brüt 2010 net ise 155 metrekare genişliğinde 3+1 daireler satışta. Yerden ısıtma sistemi ile ısıtılan daireler iki adet banyoya sahip. Projede yer alan daireler akıllı daire ve dairelerde isteğe bağlı olarak lüks duvar kağıdı seçenekleri de mevcut. Ayrıca modern asma tavanlar da daire özellikleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte projede 1. Sınıf lake mutfak, vestiyer ve kaliteli malzemeler ön plana çıkıyor.

Sümeyra Evler olanakları neler?

Proje içerisinde elektrikli otomobil şarj üniteleri mevcut. Ayrıca kapalı otoparkı olan proje konum olarak da ulaşım açısından kolay bir mevkide yer alıyor. Proje konum olarak Gaziantep Şahinbey’de Abdülhamit Han Mahallesinde konumlu. Proje kapsamında lüks daireler sahiplerini bekliyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında brüt 210 metrekarelik 3+1 daireler 720 bin TL fiyat üzerinden satışta. Projede daireler konut kredisi kapsamına uygun durumda.  Ancak projede daireler görüntülü arama ile gezilemiyor ve takas imkanı da yok. Bununla birlikte, Yükseller İnşaat güvencesiyle satışta olan daireler Abdülhamit Han mahallesinde konumlu. Lüks daireler 30.06.2022 tarihinde teslim edilecek. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0342 343 96 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version