Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sunis Residence Antalya’da yükseliyor

Turaçlar Group tarafından Antalya ili, Konyaaltı İlçesi’nde hayata geçirilen Sunis Residence Antalya projesi Alpugan Mimarlık tarafından tasarlandı.

Sunis Residence projesi, kentin tarihsel, doğal ve fiziksel parametrelerini referans alan yaklaşımı, doğayla kurduğu ilişki ve ‘açık yeşil sistem’ ile bütünleşen yerleşim kararlarıyla, geleceği düşünen, esnek ve sürdürülebilir bir yaşam kompleksi sunuyor.

Alpugan Mimarlık Sunis Residence projesini kentin dinamikleriyle uyumlu, açık yeşil sistemle kurgulanmış ve doğayla iç içe bir yaşam olanağı sunan, komşuluk ilişkilerini güçlendirirken, hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılabilecek şekilde tasarladı.

25 bin 400 metrekare inşaat alanında sahip Sunis Residence Antalya projesinde büyüklükleri 100 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen toplam 152 adet daireden meydana geliyor.

Tamamı deniz manzaralı dairelerden meydana gelen Sunis Residence Antalya projesinde dairelerin dışında ayrıca sosyal ve ticari alanlarda bulunuyor.

14 bin 666 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Sunis Residence Antalya projesinin 2018 yılı Eylül ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tüm birimlerin deniz görmesini sağlamak amacıyla tek parça halinde ve U formunda tasarlanan Sunis Residence Antalya projesinde kapalı otopark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları yer alıyor.

Tasinmazhaber.Com