Kategoriler
Proje Haberleri

Sunlife Houses satışları başladı

Sunlife Houses projesi gelişmiş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Giresun, Espiye’de bulunan proje Suhan Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektetir. Şehrin otantik merkezinde bulunan bu konutlar 3 artı 1 olmak üzere ultra lüks 80 daireden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 3 artı 1 olmak üzere toplam 80 adet ultra lüks dairelerden oluşmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekaredir. Ayrıca bu lüks daireler deniz manzaralıdır. Açık ve kapalı otopark mevcuttur. Üstelik bina çevresinde ve otoparkta güvenlik ve kamera sistemi bulunmaktadır. Isı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Proje şartnamesi olarak; ısıcamlı pencereler ve balkon kapıları kullanılacaktır. Tüm dairelerde ebeveyn banyosu bulunacaktır. Oda zeminlerine laminant parke ve süpürgelikle kaplanacaktır. Antre ve mutfak zemini seramik kaplanacaktır. Dairelerde spot lambalar ve led gizli aydınlatma sistemi uygulanacaktır. Ayrıca bütün dairelerde görüntülü ve sesli diafon sistemi bulunacaktır. Bunun yanı sıra banyolarda; Hilton banyo, duş kabini ve klozet bulunacaktır. Ayrıca ebeveyn banyolarda duş kabini ve ayaklı lavabo bulunacaktır. Bunlar gibi daha birçok özellik yapılmakta olup en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş konutlar sizler için tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven ve park alanı bulunmaktadır.

Sunlife Houses konumu hakkında 

Proje deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Bu konutlar Giresun’un Espiye İlçesi Esentepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte eczane, market, park, sağlık ocağı ve semt pazarı bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın konumuyla birçok lokasyona kolay erişim sağlanmaktadır.

Sunlife Houses fiyatları ne kadardır?

Sunlife Houses projesinde bulunan büyüklüğü brüt 152 metrekare olan 3 artı 1 konutların fiyatı 480.000 TL ile 520.000 TL arasında satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede ikinci el araçlarını değerinde peşinat olarak kabul edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 611 47 64 ya da 0 (532) 550 80 68 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…