Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sunrise Park Evleri yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta

Sunrise Park Evleri projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Proje Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunmaktadır. Site içerisinde 4 adet blok bulunmaktadır. Konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 adet blok bulunmaktadır. Konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 176 metrekare ile 195 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 5.600 metrekarelik bir otopark alanı mevcuttur. Kapalı yetişkin ve çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca hamam, sauna, fitness salonu ve kapalı çocuk oyun oyun odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kamelya, peyzaj alanı, voleybol, tenis ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve süs havuzu gibi sosyal alanlar mevcuttur. Site içerisinde 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 2 adet banyo bulunan dairelerde duşakabin mevcuttur. Ayrıca banyolar Hilton banyo özelliklidir. Bunun yanı sıra yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Konutlardaki zemine laminant parke ve seramik uygulanmaktadır. Ankastre mutfak, kiler, mutfak doğalgazı, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Üstelik konut içerisinde ve dış cephesindeki malzemelerde birçok kaliteli marka kullanılmıştır. Engelliye uygun rampa ve tutamak bulunmaktadır. 

Sunrise Park Evleri konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa OSB’de bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Bunun yanı sıra ihtiyaçlarınız doğrultusunda gideceğiniz birçok konum yürüme mesafesindedir. Toplu taşıma araçları olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Sunrise Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Sunrise Park Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat, cephe ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 176 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 560.000 TL ile 675.000 TL arasındadır. Ayrıca brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik bu konutlarda 0.99 faiz oranı ile kredili satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (536) 241 17 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…