Kategoriler
Proje Haberleri

Sunset İncek nerede yükseliyor?

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, Ülkealan Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Sunset İncek konut projesi, toplam 139 adet daireden meydana geliyor. Proje, 51 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede iki kule ve bir adet de yatay blok bulunuyor.

Konut projesinde; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 119,87 metrekareden, 3+1+1 daireler 182,44 metrekareden, 5+1+1 daireler 252,15 metrekareden, 6+1+1 daireler ise 351,12 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip durumda bulunuyor. Konut prijesinde 12 adet de cadde mağazası mevcut.

Yüzde 28’i satılan konut projesinin Temmuz 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Sunset İncek konut projesi fiyat bilgisi

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesindeki dairelerin fiyatları, 498 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde birden fazla ödeme seçeneği yer alıyor. Konut projesinde 48 aya varan vade farksız ödeme koşulları mevcut durumda bulunuyor. Konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak ve inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün.

Sunset İncek konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği var. Asansörlü olan konut projesinde; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Konut projesinde 6 bin metrekarelik peyzaj alanı da mevcut durumda bulunuyor.

Konut projesi yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, sosyal donatılarıyla olduğu kadar merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın bir konumda yükseliyor. 2 adet bloktan meydana gelen konut projesi, Ankara’nın gelişmekte olan bölgelerinden İncek’te hayata geçiriliyor. Sunset İncek konut projesi, İncek Mahallesi, 06830 Gölbaşı/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0312 461 0 333 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.