Kategoriler
Proje Haberleri

Sunset İncek Ülkealan Yapı Kalitesiyle Yükseliyor

Ankara Gölbaşı ilçesinde Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından hayata geçirilen Sunset İncek konut projesi alıcılarını bekliyor. Modern duruşu ve konum olarak güzel bir yerde oluşu ile ilgi görmektedir. Aynı zamanda iç dizaynı ile dikkat çekmektedir. Proje, özellikle de lüks ev sevenler için modern bir tercih olacaktır. Ev sahibi olmak isteyenler için Gölbaşı Kızılcaşar konut projesinin inşaatı ve daire satışları devam etmektedir.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından inşa edilen proje, pek çok özelliğe sahiptir. 51 bin metrekarelik toplam alana sahip proje, 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesindeki bloklarda ise toplam 139 daire yer almaktadır. Aynı zamanda her katta 2 daire olacak şekilde tasarlanan proje; panoramik manzaraya ve tüm gün güneş alan dairelere sahiptir.

Kızılcaşar konut projesinde yer alan dairelerde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler ise 2+13+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 tipinde tasarlanmıştır. Projede yer alan 2+1 tip daireler 120 metrekare ve  3+1+1 tip daireler 182 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda 5+1+1 tip daireler brüt 252 metrekare büyüklüğe sahipken, 6+1+1 tip daireler ise 351 metrekare alana sahiptir.

Sunset İncek projesi sosyal olanakları ile içerisinde yaşayan insanlara daha keyifli zamanlar geçirme olanağı tanımaktadır. Gölbaşı konut projesi, yeşil alanlar, çocuk oyunları, fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu gibi alanlara sahiptir.

Sunset İncek Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları ise henüz güncelleme aşamasındadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konya konut projesi, İncek’in en tepe noktasında; güneş alan mimariye ve önü açık olan konuma sahiptir. Üstelik göl manzarası ve dört tarafı yeşillik olan alan içerisinde konumlanmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 461 0 333 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version