Kategoriler
Emlak Haberleri

Sunset İncek’de çalışmalar başladı

Ülkealan Yapı A.Ş tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesinde çalışmalara başlandı. 12 yıl Çankaya civarında bir çok proje hayata geçirildiğini anlatan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, bölgede 100’e yapın projeye imza attıklarını belirtti.

2011 yılı ile 2016 yılları arasında Teknik Yapı Holding firmasında İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptığını belirten Tolga Ülkealan, şimdi de Ülkealan Yapı ile konut ve ticaret merkezlerinin yanı sıra sosyal yaşam alanlarının yer aldığı projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirtti.

Başkent, Ankara’da İncek’te Ankara’lıların beğenisine sunulacak olan Sunset İncek projesi ile adından söz ettirmeye başlayacaklarını belirten Tolga Ülkealan, doğa ile iç içe yaşanabilir alanların ferahlığını Ankara’lılara hissettireceklerini belirtti.

İnşaatına başlanan Sunset İncek projesinin Ankara’lılara yenilik getireceğinin belirten Ülkealan Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, çalışmaların başladığı Sunset İncek projesi ile lokasyon olarak da fark yataracaklarını söyledi.

Konut ve ticari alanların yer aldığı Sunset İncek projesinde 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Projede yeşil alanlar, çocuk parkı, fitness center, kapalı yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor.