Kategoriler
Emlak Haberleri

Sunset İncek’te +1 ile gelen farklılık

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından +1 konsepti ile konut sektörüne farklı bir mimari anlayış getirilen Sunset İncek projesinde sunulan 3+1, 5+1 ve 6+1 tipindeki dairelere +1 seçeneği ile fark yarattı.

Sunset İncek projesinde yer alan geniş ve aydınlık yaşam alanları ile birlikte yenilikçi mimariyi bir araya getirdi. 3+1, 5+1 ve 6+1 tipindeki daire seçeneklerine +1 ile farklı bir seçenek sunulan Sunset İncek projesinde konforun ve yeniliklerin standartları da yeniden belirlenmiş oldu.

Mogan Gölü Manzarası ile bölgenin en yüksek noktasında yer alan proje 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor.

Sunset İncek projesi 2 tanesi yüksek bir tanesi yatay mimaride tasarlanmış 3 bloktan meydana geliyor. Sunset İncek projesinde 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 tipinde daire seçenekleri yer almaktadır.

+1 konsepti ile satışa sunulan Sunset İncek projesinin 2020 yılının son çeyreğinde tamamlanarak alıcılarına teslim edilmesi planlanmaktadır.

Sunset İncek projesinde kapalı yüzme havuzu yer almakta olup açık yüzme havuzuna dönüştürülebilmektedir. Projede ayrıca yapay gölet, peyzaj alanı, fitness salonu, sauna gibi alanlar yer alıyor.