Kategoriler
Proje Haberleri

Sunset Park Marina fiyat

İstanbul ilinin gözde ilçelerinden biri olan Kadıköy ilçesinde Sunset Park Marina projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Kentpark Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Sunset Park Marina projesi bünyesinde 31 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje on beş katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Sunset Park Marina projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 141 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor. Konutların büyüklükleri dört farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sunset Park Marina projesinde bulunan konutların fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Fenerbahçe Mahallesi’nde inşa ediliyor. Sunset Park Marina projesi Sarı Lale Sokak’ta hayata geçiriliyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.