Kategoriler
Proje Haberleri

Sunset Villaları Fethiye ilçesinde satışa çıkacak

Göcek satılık villa türleri arasında yer alan Sunset Villaları Fethiye ve civarındaki en konforlu villalardan oluşmaktadır. Akdağ İnşaat kalitesi ile hayata geçen bu projedeki konut seçenekleri brüt 180 m2 – net 125 m2 ölçüsündedir. Sadece 3 villanın yer aldığı bu konut projesi, yapı özellikleri dolayısıyla Akdağ Villaları’na benzemektedir. Yine Akdağ İnşaat’ın projeleri arasında bulunan Akdağ Villaları da Fethiye – Göcek konumundadır.

Sunset Villaları Muğla şehrinin en konforlu ve ekonomik villa seçeneklerindendir. Boyut açısından pek büyük oldukları söylenemeyen bu villaların teknik özellikleri son derece gelişmiştir. Örneğin villalar son derece sağlam bir temel üzerine inşa edilmektedir. İnşaat malzemeleri ise konutların sağlamlığını maksimum seviyeye çıkaracak kaliteye sahip olmaktadır. Bununla birlikte dairelerin ısı – ses yalıtımları, granit mermer zeminleri, akrilik lake mutfak dolapları ve A kalite mutfak tezgahları bulunacaktır. Villa sitesinde ise henüz netleşmemiş pek çok olanak söz konusudur.

Proje alanı nerede bulunmaktadır?

Akdağ İnşaat, bu projesini Muğla’nın en güzel ilçelerinden birinde hayata geçirmektedir. Başta Ölüdeniz olmak üzere Kabak Koyu, Katrancı Koyu ve Gizlikent Şelalesi gibi doğal güzelliklere sahip olan bu ilçede pek çok villa yükselmektedir. Bu yeni villaların inşa edildiği alan ise Göcek Mahallesi’nde bulunur. Mahallenin kuzey tarafında hayata geçen proje, gürültünün olmadığı sessiz bir bölgede gerçekleşmektedir.

Sunset Villaları Fethiye projesinin satılık villa fiyatları ne kadardır?

Sunset Villaları Fethiye satılık villa türlerine göre biraz daha uygun fiyatlara sahip görünmektedir. Satışa çıkan villalar yaklaşık 2 milyon 800 bin TL fiyata sahiptir. Ayrıca bu villalar takas yöntemi ile alınabilir. Daha detaylı bilgi için ise 0 532 326 21 78 numarasına ulaşılmalıdır.

Anasayfayı ziyaret etmek için TIKLAYINIZ