Kategoriler
Proje Haberleri

Supark Lotus Evleri Gölcük’te satışa çıktı

Supark Lotus Evleri, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yükselen yeni konutlardandır. Supark İnşaat’a ait olan bu proje, tamamen 3 + 1 odalı dairelerden meydana gelmektedir. Fakat dairelerin büyüklükleri ve fiyatları birbirinden farklı olmaktadır. Pek çok okulun, sağlık merkezinin, marketin, parkın ve durağın yer aldığı bir bölgedeki bu konutlar tek banyoya sahiptir. Ayrıca dairelerin ısı yalıtımlı oluşu, özellikle kışın iç mekan sıcaklığının korunmasını sağlayan bir özelliktir. Çelik kapıları son derece sağlam olan bu dairelerin kablo TV altyapısı vardır. Bununla birlikte seramik ve laminant zemin türleri de mevcuttur. Tüm boya işleri ise tamamlanmıştır.

Bu daireler, Gölcük satılık daire seçenekleri arasındaki en yeni ve en konforlu dairelerdendir. Proje kapsamında bulunan dairelerden en büyükleri brüt 140 – net 120 metrekaredir. Diğer daireler ise brüt 121 – net 113 metrekare ölçülerinde olmaktadır.

Supark Lotus Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satılık daire fiyatları, konut büyüklüklerine göre şöyle sıralanmaktadır:

  • Brüt 140 – net 120 metrekare büyüklüğündeki daireler: 500.000 TL
  • Brüt 121 – net 113 metrekare büyüklüğündeki daireler: 475.000 TL

Bununla birlikte Supark Lotus satılık daire seçenekleri takasa uygun olmamaktadır. Ayrıca görüntülü arama ile gezilmesi mümkün olan bu dairelerde eşya yoktur.

Proje alanı nerededir?

Supark İnşaat, bu projesini Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştirmiştir. İlçe merkezindeki Atatürk Bulvarı yakınlarında olan proje alanına 3088. Sokak ya da Sezai Karakoç Caddesi üzerinden ulaşmak mümkündür. Versay Lilyum Park, Başaranlar Sitesi ve Güral Sitesi, bu alana en yakın mesafedeki konutlardır. Garnizon Anaokulu, Turgut Özal İlkokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi ise bu konutların yakınındaki eğitim kurumlarıdır.

Proje hakkında detaylı bilgi

Supark Lotus Evleri hakkında detaylı bilgi almak için 0533 764 14 77 numarası aranmalıdır.