Kategoriler
Proje Haberleri

Supark Megaron satışları devam ediyor

Supark Megaron konutları Kocaeli’de yükselmektedir. Bu Kocaeli konut projesi Supark İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi 5 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Beş konut bloğunda ise toplam 70 adet daire yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan daire seçenekleri ise 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1 ve 5+1 olacak şekilde planlanmıştır. Dairelerdeki banyo sayıları ise 1, 2 ya da 3 olabilmektedir. Sahil bölgesi ve şehir merkezi ile yakın mesafede olan bu site alanı, 7 gün 24 saat güvenlik gözetimindedir. Bununla birlikte konut sakinleri için kapalı otopark hizmeti, spor salonu, basketbol sahası ve çocuk parkı da mevcuttur. Açık yüzme havuzu ise sitedeki en önemli detaylardan bir tanesidir. Kocaeli Başiskele satılık daire seçenekleri arasındaki en konforlu konutlardan olan bu daireler deniz manzarasına da sahiptir.

Supark Megaron fiyatları ne kadar?

Özel üretim çelik kapılara, laminant zeminlere ve kaliteli PVC malzemelerine sahip olan Megaron dairelerinde kablo TV altyapısı mevcuttur. Bununla birlikte bloklardaki asansörler, otopark alanına ulaşımı kolaylaştırmaktadır. Ayrıca ısınma, doğalgaz kombileri ile sağlanmaktadır ve tüm daireler ısı yalıtımlıdır. Proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri ve fiyatları şöyle sıralanır:

Brüt 144 metrekare 3+1 bahçe dubleks dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

159 metrekarelik 3+1 tip daireler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje nerede yer alıyor?

Supark İnşaat’ın bu projesi, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yer alan Yeşilyurt Mahallesi’ndedir. Ayrıca Tınaztepe Caddesi üzerindeki bu konutlar, Yuvacık Levent Kırca – Oya Başar İlkokulu yakın bir konumdadır. Yuvacık Levent Kırca – Oya Başar Ortaokulu’na da konut projesi çok yakındır. Bununla birlikte şehir merkezi ve sahil 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. Konut projesi adres olarak ise Yeşilyurt Mahallesi, Tınaztepe Sokak, No: 220 Tınaztepe Yuvacık / Kocaeli olarak geçmektedir.

Supark Megaron satılık daire özellikleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 262 413 31 33 veya 0533 764 14 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız..

Exit mobile version